DE PLOEG

De Ploeg ontwikkelt en ontwerpt al ruim honderd jaar hoogwaardige stoffen voor meubels en gordijnen. Mooi, tijdloos, duurzaam en bijzonder functioneel, zo kun je De Ploeg stoffen het beste typeren. Lees hier over de nieuwste ontwikkelingen!


De Ploeg stoffen

De Ploeg Cena 05 inbetween gordijnstof, Nuvola 89 bouclé-stof

De Ploeg stoffen 2024

Een ode aan vakmanschap en intuïtie! Dat is het uitgangspunt van de gordijnen- en meubelstofcollectie die De Ploeg in het voorjaar van 2024 presenteerde. Het draait om prachtige, natuurlijke materialen zoals luxe linnens en weldadige wol. Elke stof straalt rust uit, elegantie en pure schoonheid. Vraag ernaar bij IPS in Culemborg.

De Ploeg Sage 55

De Ploeg Sage 55

Meubelstoffen Alto en Taro

Neem bijvoorbeeld meubelstof Alto. Het lijkt een traditioneel bouclé, maar heeft een grandioze moderne twist. Met zachte wol als beeldbepaler. Alto is net als andere stoffen verkrijgbaar in vele moderne kleuren zoals koraalrood, diepgeel en grasgroen. Of je gaat voor warme natuurlijke tinten zoals oker, klei en aarde. Erg mooi. Dat geldt ook voor meubelstof Taro met zijn tijdloze karakter en authentieke uitstraling.

De Ploeg Taro 00

De Ploeg Taro 00

De Ploeg Alto 31

De Ploeg Alto 31

De Ploeg gordijnen met sprankelende bloemen

Bij De Ploeg zijn ze ervan overtuigd dat mensen steeds meer zullen kiezen voor stoffen met een lange levensduur en pure uitstraling. En voor duurzame stoffen zoals onder meer gerecycled polyester. Meubelstof Mida is daar een geweldig voorbeeld van.

We zien gerecycled polyester ook terug in gordijnstof Hebe. Dat is een dichte stof met gulle bloemendessins. De stoffen Yuba en Sage laten ook zo’n uitbundige bloemenpracht zien.

De Ploeg Hebe 06

De Ploeg Hebe 06

De Ploeg Yuba 44

De Ploeg Yuba 44

De Ploeg stoffen zijn een combinatie van schoonheid en functionaliteit

De Ploeg is sterk in de koppeling van functionaliteit aan schoonheid. Dat geldt ook voor deze 2024 collectie. Zo is gordijnstof Kinto prachtig om te zien en tegelijkertijd verduisterend en vlamvertragend. Het is een hele mooie, soepel vallende stof met een smaakvolle zijdeglans. Verkrijgbaar in ruim twintig krachtige kleuren.

Gordijnstof Owen is ook vlamvertragend en heeft een bijzonder elegante uitstraling. We kunnen Owen leveren in zes ingetogen kleuren.

De Ploeg Kinto 55

De ploeg Kinto 55

De Ploeg Owen 88

De Ploeg Owen 88


Website De Ploeg
De Ploeg


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

vakantie

In juli en augustus is onze showroom op zaterdag alleen op afspraak geopend vanwege de vakantieperiode.

© Copyright IPS | Privacybeleid