KVADRAT

Het Deense Kvadrat ontwikkelt en produceert op een duurzame manier alle soorten design woontextiel, waaronder gordijnen en tapijten. Hier vindt u de nieuwste producten en de laatste ontwikkelingen.


Kvadrat Quotes

Quotes van Kvadrat: gordijnen en tapijten

Quotes van het Deense merk Kvadrat is een bijzondere, hoogwaardige collectie van gordijnen en vloerkleden. Verkrijgbaar bij IPS in Culemborg. De Quotes gordijnencollectie bestaat uit subtiele verbindingen tussen delicaat gekleurde structuren en natuurlijke materialen. Het oppervlak varieert van mat en dicht tot flonkerend en doorzichtig.

Kvadrat Quotes Untitled_AB2 gordijn

Kvadrat Quotes Untitled_AB2 gordijn

Kvadrat Quotes Untitled_AB3 gordijn

Kvadrat Quotes Untitled_AB3 gordijn

De kleuren van Quotes

Het kleurenpalet van Quotes kunnen we het best typeren als neutrale, minimalistische uni kleuren. Ergens in het spectrum tussen licht en schaduw. Zet een stap dichterbij en allerlei grafische vormen ontvouwen zich. Soms is er sprake van signaalkleuren gebaseerd op stedelijke elementen zoals logo’s, tekens en verkeersborden.

Kvadrat Quotes Untitled_AB4 gordijn

Kvadrat Quotes Untitled_AB4 gordijn

Met Quotes hangt u kunst voor het raam

In de Quotes collectie is een opvallende plaats ingeruimd voor de ontwerpen van de Belgische beeldend kunstenaar Alain Biltereyst. Ze dragen stuk voor stuk de naam Untitled. Het is vloeiend en teder textiel, in sprankelende, haast botsende kleuren. Chaos en orde, tastbare texturen en licht, een spel tussen horizontale en verticale lijnen. Daarin toont zich het eigene van Biltereyst.

Designer portrait Isa Glink and Alain Biltereyst

Ontwerpers Alain Biltereyst en Isa Glink

Untiteld Zonlicht Rode aarde

‘Ik wil poëtisch werk maken, zo eenvoudig als maar mogelijk is.’ Het is een citaat van Biltereyst dat duidelijk van toepassing is op de tapijten met de namen Kelim Untiteld_AB11 tot en met Kelim Untiteld_AB15. Elk tapijt heeft twee kleuren. Denk aan subtiele tinten als Leisteen, Roze, Grasgroen, Zonlicht, Rode aarde, Schaduw, Zand en Hemel. Heel bijzonder!

Kvadrat Quotes Kelim Untitled_AB13 vloerkleed

Kvadrat Quotes Kelim Untitled_AB13 vloerkleed

Kvadrat Quotes Kelim Untitled_AB14 vloerkleed

Kvadrat Quotes Kelim Untitled_AB14 vloerkleed


Website Kvadrat
Kvadrat


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag Op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid