VLINDERJALOEZIE

Een vlinderjaloezie is een geslaagd huwelijk tussen horizontale jaloezieën en plisségordijnen. Het ziet er prachtig uit, zeker als u de lamellen opendoet. Het oogt als een vlinder die na het ontpoppen voorzichtig zijn vleugels spreidt.

IPS in Culemborg is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Wij hebben een prachtige collectie vlinderjaloezieën.


Vlinderjaloezie op maat

Vlinderjaloezie op maat

Wat is er nodig voor een vlinderjaloezie op maat? Men neme twee doorzichtige lagen stof met daartussen een baan niet doorzichtige stof van 100 procent polyester. Als u die drie lagen dubbelvouwt krijgt u een lamel van de vlinderjaloezie. U kunt kiezen uit lamelbreedtes van 50mm en 70mm.

Het mooie is dat vlinderjaloezieën in opgevouwen toestand eruit zien als een gewone horizontale jaloezie. Als u hem neerlaat ontvouwen al die transparante en niet transparante banen zich. Het resultaat is een schitterende zonwering die oogt als een plissé. De vlinderjaloezie laat zich in alle glorie zien.

Voordelen vlinderjaloezieën

Vlinderjaloezieën hebben talloze voordelen. U kunt ze op dezelfde manier gebruiken om het licht te regelen als gewone jaloezieën. Maar een vlinderjaloezie heeft ook nog eens goede isolerende en geluiddempende eigenschappen.

Dankzij de transparante stoffen, kunt u altijd ongehinderd naar buiten kijken. Maar ook uw privacy is gewaarborgd. En omdat de stoffen van de vlinderjaloezie geweldig UV-werend zijn, is uw interieur beschermd tegen verkleuring.

Elektrische vlinderjaloezieën

Elektrische vlinderjaloezieën leveren we standaard met een afstandsbediening. Zo kunt u ze eenvoudig naar eigen inzicht instellen. Maar het is ook mogelijk een vlinderjaloezie te bedienen met een handige app op uw telefoon of via een spraakassistent van bijvoorbeeld Google.

Onze elektrische vlinderjaloezieën zijn ook slim te maken door ze via afstandsbediening of app te koppelen met timers. De jaloezieën gaan automatisch open en dicht op de door u ingestelde tijden. Het is een heerlijke vorm van gemak en comfort.

Vlinderjaloezieën inmeten

IPS heeft specialisten die met plezier en heel veel kennis en ervaring vlinderjaloezieën inmeten. Ze hebben verantwoordelijk werk. De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe isolerende vlinderjaloezieën goed passen. Eigenlijk is inmeten het startpunt. Het begin van prachtige maatwerk vlinderjaloezieën in uw woning.

Montage vlinderjaloezieën

IPS kan ook zorgen voor de montage van uw vlinderjaloezieën. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw nieuwe vlinderjaloezieën helemaal goed hangen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw vlinderjaloezieën perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw vlinderjaloezieën.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder vlinderjaloezieën, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux vlinderjaloezieën

Zonnelux is een topmerk in het segment raamdecoraties op maat. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder vlinderjaloezieën die door Zonnelux sheerlight worden genoemd.

Zonnelux sheerlights zijn geschikt voor alle mogelijke zonwerende toepassingen in woningen en interieurs. Een Zonnelux sheerlight is prachtig om te zien. Deze zonwering brengt sfeer en comfort in huis en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot lamellen en rolgordijnen.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Zonnelux sheerlight

Een Zonnelux sheerlight past voor iedere gewone raam of deur. De maximale maten zijn 3m hoog en 2,7m breed. Een sheerlight voor afwijkende raammaten is helaas niet mogelijk.

Zonnelux sheerlights leveren we standaard met een cassette aan de bovenkant in de kleuren zilver, wit of off-white. De onderrail van de sheerlight heeft een fraaie afgeronde vorm.


Kom uw vlinderjaloezieën uitzoeken in onze showroom

Vlinderjaloezieën zijn een elegante vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we vlinderjaloezieën hebben die passen in elke ruimte. Met onze vlinderjaloezieën bent u zelf de baas over licht en donker.

Als u interesse hebt in vlinderjaloezieën of een Zonnelux sheerlight, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag Op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid