LAMINAAT INCLUSIEF LEGGEN

Laminaat kopen en laten leggen door de vakmensen van IPS. Het is van oudsher een logische keuze. Een goed gelegde laminaatvloer van eersteklas laminaat is namelijk niet van echt hout te onderscheiden. En gaat jarenlang mee.

Als IPS voelen we ons nauw betrokken bij elk project dat we uitvoeren. We leggen vloeren van geweldige laminaat merken. We leveren altijd perfect vakwerk. En we zijn pas klaar als u tevreden bent.


Laminaat inclusief leggen is populair

We merken al enige tijd dat laminaat inclusief leggen populair is. In ons assortiment hebben we voor elke smaak een bijpassende laminaat vloer. We bieden ook veel variaties in kleuren en legstijlen.

Momenteel is het visgraatmotief geliefd bij veel mensen. Dat snappen we goed, want het heeft een geweldige uitstraling. Uiteraard is het voor onze vakmensen geen enkel probleem perfect passend visgraat laminaat te leggen.

Een laminaatvloer voor elke smaak

Iedereen is anders. Elk mens heeft een eigen smaak, een eigen mening en een specifieke eigenheid. Gelukkig maar. Dat is ook de reden waarom we zoveel verschillende laminaat kleuren en laminaat designs in ons assortiment hebben.

We hebben voor elk wat wils. Liever geen visgraat of een licht eikenhoutlook? Prima, we verkopen en leggen ook betonlook laminaat of laminaat met een strakke witte uitstraling.

Laminaat kopen en laten leggen

Via onze website krijgt u al een goed beeld van de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. In onze showroom kunnen we u helemaal ten volle tonen wat er mogelijk is met laminaat.

Kom gerust eens langs om te kijken. Stel uw vragen aan onze adviseurs. We weten zeker dat we u kunnen helpen, want IPS staat bekend om de goede adviezen, het mooie laminaat en de strakke montage.

Laminaat merken

Hieronder een kort overzicht van de verschillende laminaat merken in ons assortiment. Onze laminaatvloeren kunnen we leveren in verschillende kleuren en in diverse designs. Denk aan laminaat visgraat, wit laminaat, laminaat betonlook of eiken laminaat. U wilt een perfecte laminaat vloer, wij hebben een compleet assortiment. Niets is onmogelijk.


Ambiant laminaat vloeren van de hoogste kwaliteit

Bij IPS verkopen we natuurlijk Ambiant laminaat vloeren. Dit is laminaat van de hoogste kwaliteit. Het past helemaal bij een gedegen familiebedrijf als IPS. We willen tenslotte alleen het beste voor onze klanten.

Ambiant laminaat heeft een zeer natuurlijke uitstraling en structuur. Niet te onderscheiden van een echt houten vloer.

Ambiant laminaat visgraat

Ambiant laminaat kunnen we leveren in alle mogelijke kleuren. Van betonlook laminaat tot Ambiant laminaat eiken licht naturel. Op dit moment is vooral Ambiant laminaat visgraat erg trendy.

Wij snappen wel waarom, want het ziet er geweldig uit. Zeker als het door de professionals van IPS is gelegd. Puur vakwerk, pure klasse.

IPS verkoopt en legt Ambiant laminaat

IPS verkoopt en legt Ambiant laminaat bij u thuis. Natuurlijk adviseren we u eerst over de beste keuze.

Past in uw situatie bijvoorbeeld de combinatie laminaat vloerverwarming? Wat kost Ambiant laminaat inclusief leggen? Wat is Ambiant laminaat Ingelstad?

Het zijn zomaar wat vragen die klanten regelmatig stellen. Hebt u ook vragen over laminaat? Aarzel niet en neem contact met ons op.


Kom uw laminaat vloer uitzoeken in onze showroom

Als u interesse hebt in Ambiant laminaat, neem dan contact op met IPS voor een bezoek aan onze showroom. Wij zullen u altijd eerst goed informeren over alle genoemde aspecten van trendy laminaat vloeren.

We hebben het over uw smaken en voorkeuren. We praten over de ruimte waarin de laminaatvloer komt te liggen. Pas als alles duidelijk is en u met hoofd en hart tevreden bent over de gemaakte keuze, gaan we aan de slag.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag Op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid