ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn al tientallen jaren een bijzonder geliefde vorm van raamdecoratie. We komen ze overal tegen. Van de chicste huizen tot in vrolijke studentenkamers. Rolgordijnen op maat zijn er dan ook in talrijke kleuren en materialen en in vele prijsklassen.

IPS is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Ze hebben vele vormen van raambekleding in het assortiment, waaronder een mooie collectie rolgordijnen.


Rolgordijnen op maat lichtdoorlatend

Zonnelux rolgordijnen lichtdoorlatend op maat gemaakt

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat van IPS hebben talloze voordelen. Omdat ze nauwkeurig zijn ingemeten, hangen ze perfect voor uw raam. Er valt dus geen licht langs eventuele kieren.

Rolgordijnen op maat zijn ook geschikt voor elk interieur, want we kunnen ze leveren in alle mogelijke kleuren, afwerkingen en in heel veel maten. U kunt ze bijvoorbeeld ook voor grote ramen hangen. De maximum grootte van een rolgordijn op maat is namelijk 4 meter hoog en 4,2 meter breed. Dat is enorm!

Rolgordijnen op maat transparant

Rolgordijnen - Verduisterend

Verduisterende rolgordijnen kunnen we leveren in heel veel kleuren. Zelfs verduisterende witte rolgordijnen zijn mogelijk. Uiteindelijk zijn rolgordijnen verduisterend omdat de weving van de gebruikte stof zeer dicht is. Er kan letterlijk geen licht door.

Dat is fijn als u houdt van een licht interieur en van modern wonen. Lichte tinten kunnen net zo goed het zonlicht tegenhouden als zwarte rolgordijnen. Geen enkel probleem. Voor een aantal klanten leek er een nieuwe wereld open te gaan toen ze dit hoorden. Heerlijk als we mensen op die manier kunnen helpen!

Rolgordijnen verduisterend wit

Wit rolgordijn verduisterend - Piet Boon Roller Blinds

Rolgordijnen - Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn ideaal als u graag rolgordijnen wilt, maar het binnen niet te donker wilt hebben. In de kern zijn de stoffen van deze rolgordijnen lichtdoorlatend, omdat ze iets minder strak geweven zijn. Ze houden de zon behoorlijk tegen, net als een deel van de warmte.

Met licht doorlatende rolgordijnen kiest u voor een interieur waar vriendelijk, sfeervol licht overheerst. Mensen kunnen niet naar binnenkijken. Uw privacy is dus gegarandeerd. Heerlijk voor in de woonkamer, in de keuken of in uw thuiskantoor.

Lichtdoorlatend rolgordijn

Lichtdoorlatend rolgordijn - Piet Boon Woodweave Blinds

Woodweave blinds

Rolgordijn geweven hout - Piet Boon Woodweave Blinds

Lichtdoorlatend rolgordijn geweven hout

Rolgordijn geweven hout

Rolgordijnen - Transparant

Transparante rolgordijnen zijn echte sfeermakers in iedere ruimte. In de basis zijn deze rolgordijnen transparant omdat ze nog iets minder dicht geweven zijn dan licht doorlatende rolgordijnen. Het voordeel is dat u door de stof heen kunt kijken.

Die eigenschap maakt ook dat transparante rolgordijnen veel licht doorlaten, terwijl ze wel de scherpste randjes van het zonlicht halen. Heerlijk als zonlicht binnen mag schijnen zonder hinderlijk te zijn. Wij monteren transparante rolgordijnen vaak in werkkamers, woonkamers en in keukens.

Transparant rolgordijn

Transparant rolgordijn - Piet Boon Roller Blinds

Elektrische rolgordijnen

Kiest u voor elektrische rolgordijnen, dan kiest u voor gemak. Het is ook zeer handig bij ramen die moeilijk te bereiken zijn. Fijn dat u dan toch makkelijk te bedienen zonwering kunt toepassen.

Net als andere rolgordijnen zijn elektrische rolgordijnen verkrijgbaar in vele kleuren, stofsoorten en maten. De bediening is erg simpel, dankzij de toegepaste pull motor, de oplaadbare accumotor of de motor met vaste bekabeling.

Rolgordijnen voor iedere woonruimte

Nog steeds stellen klanten soms de vraag: ‘Zijn rolgordijnen voor iedere woonruimte?’ ‘Ja hoor’, zeggen we dan. Rolgordijnen passen overal. Ook in de badkamer of in de serre. Geen enkel probleem.

‘Rolgordijnen kinderkamer?’, vragen ze dan verder. ‘Ja zeker, dat past perfect.’ ‘Rolgordijnen keuken?’ Dat is een topcombinatie meneer. ‘Rolgordijnen slaapkamer?’ ‘Ja natuurlijk, dankzij die super verduisterende rolgordijnen slaapt u als een roos!’ Heel fijn als we dan enkele weken later die rolgordijnen ook mogen monteren.

Zonnelux rolgordijnen inspiratieboek 1 & 2

Rolgordijnen voor alle type ramen

Rolgordijnen zijn geschikt voor alle type ramen. Het maakt niet uit of het gaat om rolgordijnen voor dakramen, rolgordijnen schuin raam, rolgordijnen voor grote ramen of kleine ramen. We kunnen altijd een passend rolgordijn leveren. Op maat gemaakt en helemaal in de gewenste kleur.

Dat geldt ook voor de combinatie rolgordijn draaikiepraam. Dat zijn populaire raamsoorten die in veel woningen voorkomen. Een andere naam is kiepraam of kantelraam. Natuurlijk wilt u niet dat het open- en dichtmaken moeilijker gaat vanwege de raamdecoratie. Daarom zorgen wij ervoor dat het door u uitgekozen rolgordijn perfect past.

Welke kleuren en stoffen rolgordijnen zijn er?

De rolgordijnen in ons assortiment kunnen we standaard leveren in 30 verschillende kleuren en afwerkingen. Buiten die standaardkleuren kunnen uw rolgordijnen ook uitgevoerd worden in alle RAL-, NCS- of Sikkens kleuren.

Wij durven dus wel te zeggen dat er een kleur bijzit die helemaal bij u past. Misschien horen groene rolgordijnen wel bij uw stijl, of blijkt u een liefhebber van roze rolgordijnen.

Voor uw rolgordijnen kunt u ook kiezen uit een collectie schitterende, kwalitatief hoogstaande stoffen. Die stoffen zijn allemaal bijzonder qua dessin, structuur en kleur. We hebben een passende rolgordijn stof voor elk interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van linnen rolgordijnen in de woonkamer?

Iets anders zijn de vochtbestendige stoffen. Die passen bijzonder goed in uw badkamer of keuken. Onze warmte werende stoffen hebben een aluminium laagje. Dat houdt zonlicht en warmte buiten en u houdt het hoofd koel. Laat die zomer dus maar komen!

Zonnelux rolgordijnen inspiratieboek 3

Rolgordijnen inmeten

IPS en rolgordijnen inmeten is een fijne combinatie. Onze specialisten doen dat met plezier en heel veel kennis en ervaring. Ze hebben verantwoordelijk werk.

De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe rolgordijnen goed passen. Eigenlijk is inmeten het startpunt. Het begin van prachtige maatwerk rolgordijnen in uw woning.

Montage rolgordijnen

IPS kan zorgen voor de montage van uw rolgordijnen. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw rolgordijnen helemaal goed hangen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw rolgordijnen perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw rolgordijnen.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder rolgordijnen, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we blij mee. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux rolgordijnen

Zonnelux is een topmerk in het segment van maatwerk raamdecoraties. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder rolgordijnen.

Zonnelux rolgordijnen zijn geschikt voor alle mogelijke zonwerende toepassingen in woningen en interieurs. Zonnelux rolgordijnen zijn prachtig om te zien. Ze brengen sfeer en comfort en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot lamellen en rolgordijnen.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Zonnelux rolgordijnen Piet Boon

Rolgordijn wit - Piet Boon collectie

Zonnelux Roll Up bamboe rolgordijn

Bamboe rolgordijnen zijn één van de belangrijkste woontrends van de afgelopen jaren en het lijkt erop dat daar voorlopig geen einde aan komt. Logisch, want het is een geweldige keuze. Als het gaat om sfeer is een bamboe rolgordijn ongeëvenaard. Lekkere subtropische vrolijkheid gewoon bij u thuis.

Een bamboe rolgordijn op maat is dus mooi, het filtert zonlicht op een heerlijke manier en het is ook nog eens goed voor het milieu. Want bamboe is een grassoort die supersnel groeit. We leveren zwarte bamboe rolgordijnen en witte bamboe rolgordijnen. En er zijn nog veel meer verschillende kleuren.

Roll Up bamboe rolgordijn

Roll Up bamboe rolgordijn

Zonnelux geweven hout collectieboek

Geef uw rolgordijnen een upgrade!

Zonnelux heeft verschillende upgrades bedacht om uw rolgordijn een bijzondere luxueuze uitstraling te geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk de bovenkant van de rolgordijnen af te werken met een rechthoekige Fascia balk waarin het rolgordijn verdwijnt. Verkrijgbaar in wit, zwart of aluminium.

Daarnaast kunt u de profielkleuren van montageprofiel, onderlat en steunen optimaal afstemmen op de stofkleuren van het rolgordijn. Op die manier kunt u de rolgordijnen nog meer in overeenstemming brengen met uw persoonlijke stijl.

Luxe rolgordijnen

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw rolgordijnen uitzoeken in onze showroom

Rolgordijnen zijn een mooie vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we rolgordijnen hebben die passen in elke ruimte en voor elk soort raam. Met onze rolgordijnen speelt u zelf de baas over licht en donker.

Als u interesse hebt in Zonnelux rolgordijnen, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid