ZONNELUX

Ontdek de prachtige wereld van raamdecoratie met Zonnelux. Kies uit een breed assortiment shutters, jaloezieën en meer. Hier vindt u de nieuwste producten en de laatste ontwikkelingen.


Slimme raamdecoratie van Zonnelux

Slimme raamdecoratie van Zonnelux

Elektrische raamdecoratie van Zonnelux is haast niet meer weg te denken uit onze woningen. Steeds meer mensen kiezen voor slimme raamdecoratie, want het verhoogt het wooncomfort, is bijzonder makkelijk in gebruik en zorgt voor veiligheid in huis. Wie wil dat nou niet? Elektrische raamdecoratie van Zonnelux is vanzelfsprekend verkrijgbaar bij IPS in Culemborg.

Elektrische raamdecoratie op verschillende manieren te bedienen

Het fijne van Zonnelux slimme raamdecoratie is dat u het systeem op verschillende manieren kunt bedienen. Met een bijgeleverde afstandsbediening bijvoorbeeld. Of door middel van een app op uw telefoon of met behulp van een spraakassistent van bijvoorbeeld Google.

Elektrische raamdecoratie op verschillende manieren te bedienen

Van elektrische jaloezieën tot elektrische lamellen

Praktisch alle raamdecoratie van Zonnelux is elektrisch te bedienen. Van plisségordijnen tot jaloezieën en rolgordijnen, en van duettes tot vouwgordijnen en lamellen. Onderweg, lekker liggend op de bank of vanuit een luie stoel regelt u het allemaal zelf. Maar dat maakt het systeem natuurlijk nog niet echt slim.

Alle raamdecoratie van Zonnelux is elektrisch te bedienen

Slimme raamdecoratie volgt het ritme van de dag

Het Zonnelux systeem is vooral slim omdat u met behulp van timers en andere intelligente instellingen voor bijvoorbeeld temperatuur en licht, de raamdecoratie perfect kunt programmeren. De slimme raamdecoratie volgt het ritme van de dag en het ritme van de seizoenen. En wilt u onverhoopt toch even iets aanpassen, dan kan dat altijd met de afstandsbediening, app of handmatig. U houdt altijd de regie.

Slimme raamdecoratie volgt het ritme van de dag
Slimme raamdecoratie programmeren

Website Zonnelux
Zonnelux


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid