GIETVLOER

Een gietvloer van IPS Culemborg is een lekker strakke vloer. Past perfect in elk interieur en zeker in een moderne woning. Een gietvloer in de badkamer? Geen enkel probleem want gietvloeren zijn waterdicht en naadloos.

Wij van IPS kiezen simpelweg voor hoogwaardige kwaliteitsvloeren, slijtvast en prachtig om te zien. Verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Daarom werken we met Arturo en Forbo Eurocol. Dat zijn onze merken gietvloeren.


Arturo gietvloeren IPS Culemborg

Arturo gietvloer

Welke soorten gietvloeren leggen wij

We kennen verschillende merken gietvloeren. Maar omdat wij met de beste materialen willen werken, leggen wij alleen gietvloeren van twee topmerken. Het eerste merk is Arturo. Dan gaat het om Arturo PU gietvloeren en Arturo Concreta cementgebonden gietvloeren.

Het tweede merk is Forbo Eurocol, een onderdeel van Forbo Flooring Systems. Van Forbo Eurocol leggen we de gietvloeren LiquidDesign, FloorColouring en DecoDesign.

Forbo Eurocol LiquidDesign gietvloer

Forbo Eurocol LiquidDesign gietvloer

PU gietvloeren

PU gietvloeren zijn vloeren met polyurethaan. Dat is een kunststof die ervoor zorgt dat de gietvloer volkomen naadloos over elke ondergrond kan worden gelegd. Dat heeft flinke voordelen.

Zo is een PU gietvloer enigszins elastisch en dat vermindert de kans op scheuren. Die eigenschap maakt het een ideale gietvloer in combinatie met vloerverwarming. Een PU gietvloer is ook nog eens heel makkelijk schoon te maken.

De specialisten van IPS leggen PU gietvloeren bij bedrijven, in kantoren en in woningen. Zo’n heerlijk strakke vloer oogt geweldig in een modern interieur.

Pu gietvloer Arturo

Pu gietvloer Arturo

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een naadloze vloer met een stoere uitstraling. Het oogt als een betonlook gietvloer en ziet er in elke ruimte prachtig uit. Deze vocht- en vuilafstotende vloer bestaat meestal uit twee lagen.

Het basismateriaal is cement met hulpstoffen zoals bindmiddel en eventueel een kleurstof. Want een cementgebonden gietvloer kunnen we in verschillende kleuren leggen.

Dat leggen is echt vakwerk, zo moet de ondergrond helemaal vlak zijn. Als het cement gedeelte klaar en uitgehard is, geven we de vloer nog een beschermende toplaag. Mat of glanzend, maakt niet uit. Deze coating zorgt ervoor dat vuil en vocht geen kans krijgen.

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer Arturo

Gietvloer kleuren

De keuze in gietvloer kleuren is haast eindeloos. Zeker als het gaat om PU gietvloeren. Dan kunt u kiezen uit een waaier aan verschillende kleuren. De enige beperking is uw fantasie en misschien de praktische toepassing.

Zo is een witte gietvloer prachtig in een mooie strakke ruimte. Maar vuil en eventuele beschadigingen vallen meteen op. Dat geldt ook voor een zwarte gietvloer.

Gietvloer kleuren

Arturo gietvloeren zijn beschikbaar in alle kleuren

Cementgebonden gietvloer kleuren

Voor een normale cementgebonden gietvloer is de keuze in kleuren kleiner. U moet dan vooral denken aan natuurkleuren en grijstinten. Om specifieker te zijn: zandkleur, beige, ecru, maar ook antraciet, grijs en lichtgrijs. Het zijn kalme, natuurlijke kleuren die van elke ruimte een plek maken om heerlijk tot rust te komen.

Cementgebonden gietvloer kleuren

Cementgebonden gietvloer Arturo

Gietvloer prijs

Wat kost een gietvloer? Dat is afhankelijk van de soort gietvloer, de afwerking, de situatie in uw woning en van uw persoonlijke wensen. Dat zijn zoveel variabelen dat het haast onmogelijk is algemeen geldende gietvloer prijzen te noemen.

Als u een bezoek brengt aan onze showroom kunnen we uw wensen bespreken. We kunnen u alles vertellen over gietvloeren. En we kunnen u laten weten wat de kosten van uw gietvloer zullen zijn. Hebt u interesse, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Wat kost een gietvloer?

Arturo gietvloer

Gietvloer prijs

Forbo Eurocol gietvloer

Gietvloer merken

In onze gietvloer showroom kunnen we u ook informeren over de voordelen van de gietvloer merken in ons assortiment. Het gaat met name om de Arturo PU gietvloeren en Arturo Concreta en om LiquidDesign, FloorColouring en DecoDesign van Forbo Eurocol.


Forbo Eurocol

Forbo Eurocol bestaat ruim 50 jaar en is eigenlijk ontstaan om producten zoals lijm en egaliseringsmiddelen te maken die nodig waren om linoleum vloeren te leggen. U weet wel de beroemde linoleum vloeren van Forbo Krommenie.

Forbo Eurocol Nederland B.V. is nog steeds een vooraanstaande leverancier en producent van bouwstoffen. Denk aan mixen voor vloeren, lijmen, coatings en meer. Bekend zijn de vloerproducten LiquidDesign, FloorColouring en DecoDesign.

Forbo Eurocol FloorColouring Soft Black 1%

Forbo Eurocol FloorColouring Soft Black 1%

Forbo Eurocol vloeren

Forbo Eurocol vloeren zijn altijd topvloeren, omdat de kwaliteit van de grondstoffen hoog is.

Zo geeft de gietvloer van Forbo Eurocol in combinatie met Eurocol FloorDesign een mooi resultaat als het gaat om een betonlook vloer in uw woning. Gietvloeren worden ook wel vloeivloeren genoemd, omdat het materiaal zo lekker uitloopt over de ondervloer.

Vloeivloer Forbo Eurocol LiquidDesign Bark

Forbo Eurocol LiquidDesign Bark


Forbo LiquidDesign

Een voorbeeld van zo’n heerlijke vloeivloer is Forbo LiquidDesign. Deze innovatieve gietvloer is anders dan andere gietvloeren vanwege de blijvende elastische kwaliteiten, het natuurlijke uiterlijk en de prachtige uitstraling.

Het is een milieuvriendelijke vloer omdat de gebruikte materialen op natuurlijke basis zijn en hernieuwbaar. We kunnen de vloer in één keer naadloos leggen. Dat gaat relatief vlug, zodat u de betreffende ruimte ook snel weer kunt gebruiken. LiquidDesign is ook nog eens emissiearm, vuilbestendig en slijtvast.

Vloeivloer Forbo Eurocol LiquidDesign

Forbo Eurocol LiquidDesign

LiquidDesign kleuren

We kunnen LiquidDesign leggen in 22 verschillende basiskleuren. Grote kans dat er een kleur tussen zit die bij u past. U kunt kiezen uit: Silver, Stone, Pearl, Ashes, Titanium, Platinum, Lead, Zinc, Concrete, Steel, Bark, Quartz, Diamond, Grey Jade, Sand, Vintage Blue, Olive, Lemon, Deep Ocean, Aubergine, Rust en Charcoal.

Gietvloer Forbo Eurocol LiquidDesign Stone

Gietvloer Forbo Eurocol LiquidDesign Stone

Gietvloer Forbo Eurocol LiquidDesign Lead

Gietvloer Forbo Eurocol LiquidDesign Lead


Forbo FloorColouring

Forbo FloorColouring maakt het iedereen makkelijk. U wilt een nieuwe vloer met een bepaalde kleur op een bestaande ondervloer. Dat kan allemaal in één keer met FloorColouring. Dus de gietvloer aanbrengen in uw lievelingskleur en tegelijkertijd de ondervloer egaliseren.

Dit unieke product geeft drie oplossingen voor de prijs van één. U krijgt een exclusieve, moderne vloer. Forbo FloorColouring kunnen we overal toepassen. In woonkamers, keukens, slaapkamers, maar ook in showrooms, kantoren en winkels.

Gietvloer Forbo Eurocol FloorColouring Soft Black 1%

Forbo Eurocol FloorColouring Soft Black 1%

FloorColouring kleuren

Met FloorColouring kunt u kiezen uit veertien superieure kleurencombinaties die Forbo heeft samengesteld uit acht coatingkleuren en drie basiskleuren. Die basis kleuren zijn White, Soft Black en Brown. Het zijn subtiele, moderne kleuren met een industriële uitstraling.

Gietvloer Forbo Eurocol FloorColouring Soft Black 3%

Forbo Eurocol FloorColouring Soft Black 3%


Forbo DecoDesign

Wij werken graag met Forbo DecoDesign. Het is een vernieuwend en bijzonder fraai afwerkingssysteem voor onder meer vloeren. DecoDesign heeft als uitgangspunt een acrylcoating op basis van water. Hierna wordt met SprayCoat een bijzonder dessin aangebracht die van uw vloer een unieke vloer maakt.

Het geheel straalt een natuurlijke, duurzame klasse uit. Wat voor u wellicht interessant is, is dat we DecoDesign in relatief korte tijd kunnen verwerken. U kunt snel weer gebruik maken van de ruimte waarin we de nieuwe vloer hebben gelegd.

Gietvloer Forbo Eurocol DecoDesign Anthracite Warm

Forbo Eurocol DecoDesign Anthracite Warm

Forbo DecoDesign kleuren

DecoDesign kunnen we leveren in veertien heerlijke kleurencombinaties, gevormd door acht coatingkleuren en drie pixelkleuren. De kleurencombinaties hebben namen als White Primair, White Cool, White Warm, Black Primair, Black Cool, Black Warm, Anthracite Cool, Mid Grey Cool, Cool Grey Cool, Brown Grey Warm, Warm Grey Cool, Warm Grey Warm, Light Grey Cool en Light Grey Warm.

Gietvloer Forbo Eurocol DecoDesign Brown Grey Warm

Forbo Eurocol DecoDesign Brown Grey Warm


Arturo

Arturo is een merk van UZIN UTZ Nederland. Het levert kunsthars vloersystemen zoals polyurethaan en cementgebonden vloersystemen voor toepassingen in bedrijven, kantoren, instellingen en woningen.

Daarbij horen verschillende afwerkingsmogelijkheden, zowel functioneel als decoratief. Met een Arturo gietvloer kunt u verschillende kanten op als het gaat om afwerking. Denk aan veel verschillende kleuren, ingestrooide verfvlokken, ook wel flakes genoemd, een gietvloer betonlook of bijzondere designs.

Design gietvloeren

Arturo Design gietvloeren

Arturo Design

De ontwerpers van Arturo Design gietvloeren vonden hun inspiratie bij internationale ontwikkelingen op het gebied van cultuur, kunst, mode, muziek en meer. Deze design collecties laten u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gietvloeren.

Het belangrijkste is dat een Arturo gietvloer past bij uw wensen en uw stijl. Zes verschillende stijlrichtingen geven alvast een voorzet. Vervolgens kunt u kiezen uit bijpassende unikleuren of betonlook kleuren.

De zes stijlrichtingen hebben elk een eigen kleurenpalet. Onderverdeeld in vier unikleuren en vier betonlook kleuren met verfijnde nuances. We weten zeker dat er een combinatie is die bij u past.

Gietvloer betonlook

Gietvloer betonlook


Arturo PU gietvloeren

Arturo PU gietvloeren onderscheiden zich omdat iedere vloer altijd een combinatie is van praktische functionaliteit en oogstrelend design. En het klinkt misschien raar, maar het zijn lekkere vloeren om over te lopen.

Loopcomfort is een aspect waar mensen haast nooit bij stilstaan als ze er over denken een nieuwe vloer te leggen.

Het is verder goed om te weten dat Arturo gietvloeren uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming. We kunnen ze naadloos en vloeistofdicht leggen. En het materiaal is een beetje elastisch, wat de kans op scheuren vermindert.

Arturo PU gietvloer

Arturo PU gietvloer

Arturo Concreta cementgebonden gietvloer

Arturo Concreta vloeren zijn cementgebonden gietvloeren. Het gaat om vloeren met een krachtige, natuurlijke uitstraling. Iedere Concreta vloer is uniek, heeft een totaal eigen karakter.

Dat heeft te maken met de vanzelfsprekende eigenschappen van de bestanddelen cement, kleurstof en water. En hoe ze met elkaar combineren en op elkaar reageren. Het levert prachtige nuances op en bijzondere kleurschakeringen.

Zo krijgt u een cementgebonden gietvloer die helemaal past in de ruimte die u voor ogen hebt. Het is een vloer met karakter en een geweldige uitstraling. Goed te combineren met vloerverwarming, en emissiearm. Dat houdt in dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen uit de vloer.

Arturo Concreta cementgebonden gietvloer

Arturo Concreta cementgebonden gietvloer

Arturo gietvloeren en IPS Culemborg

Bent u benieuwd naar de gietvloeren van Arturo? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom in Culemborg. Daar kunnen we u alles vertellen over deze bijzondere gietvloeren!

Cementgebonden gietvloer Culemborg

Cementgebonden gietvloer

PU gietvloer culemborg

PU gietvloer


Kom uw gietvloer uitzoeken in onze showroom

Zoals u ziet is de keuze enorm. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste gietvloer.

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag Op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid