PVC VLOEREN

PVC vloeren voor elk interieur. Dat is de kracht van IPS in Culemborg. Een PVC vloer is niet alleen een uitstekend alternatief voor een hardhouten vloer. Het is gewoon één van de meest populaire vloersoorten in Nederland. PVC vloeren kleuren elk interieur, wat wil je nog meer?

We hebben diverse mooie merken PVC vloeren in ons assortiment.


PVC vloer visgraat

PVC visgraat Vivafloors

PVC vloer kopen en laten leggen

Een PVC vloer laten leggen door IPS. Dat is wat al heel veel tevreden klanten hebben gedaan. Wij krijgen steeds te horen dat mensen het waarderen dat we ze eerst uitgebreid adviseren. Meedenken met onze klanten en vervolgens een kwaliteitsvloer leveren zit gewoon in onze genen.

Terrazzo PVC Moduleo

Terrazzo PVC Moduleo

PVC vloer badkamer Moduleo

Galway Oak 87938 Moduleo Roots

Als u eenmaal een keuze hebt gemaakt, komen onze vloerspecialisten de PVC vloer leggen. Het zijn stuk voor stuk vakmensen met jarenlange ervaring. Ze zijn pas tevreden als een PVC vloer lekker strak in een kamer ligt. Natuurlijk laten ze alles helemaal schoon achter. U kunt meteen beginnen met het inrichten van de ruimte.

Montinique PVC visgraat vloer

Montinique PVC visgraat vloer

PVC vloer is hetzelfde als een vinylvloer

Een PVC vloer is hetzelfde als een vinylvloer. PVC staat immers voor polyvinylchloride. Onze klanten kopen een PVC vloer, omdat het een heerlijk leefbare vloer is. Kinderen kunnen er lekker op spelen. Huisdieren vinden het aangenaam. Het krast niet en u kunt het perfect combineren met vloerverwarming. En een PVC vloer schoonmaken is een fluitje van een cent.

Tarkett PVC visgraat vloer

Tarkett PVC visgraat vloer

PVC visgraat vloer

De drie belangrijkste voordelen van PVC visgraat vloeren: ze zijn onderhoudsvriendelijk, uitermate geschikt voor vloerverwarming en prachtig om te zien. Het visgraatmotief was al zeer geliefd bij de Europese adel in vroegere eeuwen. Onze klanten waarderen die tijdloze uitstraling nog steeds.

U vindt bij IPS een PVC visgraat vloer die past in elk interieur. Van klassiek tot modern. En van penthouse tot landelijk. De visgraat vloer kreeg zijn naam omdat het patroon van haaks tegen elkaar gelegde vloerdelen sterk aan het skelet van een vis doet denken. Kom eens kijken in onze showroom hoe dat er precies uitziet!

PVC visgraat vloer Therdex

Therdex PVC visgraat vloer 7553

PVC vloeren kleuren

Als u wilt zien hoeveel verschillende PVC vloeren kleuren er zijn, moet u ook onze showroom bezoeken. Zo hebben we zwarte PVC vloeren voor een strakke uitstraling. Een witte PVC vloer geeft een moderne look en is goed te combineren met andere kleuren. Terwijl grijze PVC vloeren echt niet saai zijn. Net zomin als de betonlook PVC vloeren.

Met houtlook PVC vloeren is het ooit begonnen. En ze zijn onverminderd populair. Wij begrijpen dat wel, want ze tillen elke ruimte naar een hoger niveau. Eiken PVC vloeren zijn daar mooie voorbeelden van. Al deze vloeren zijn te zien in de IPS Showroom.

Zwarte PVC vloer Therdex Rustique collectie 10023

Zwarte PVC vloer, Therdex Rustique collectie 10023

Witte PVC vloer Moduleo Glyde Oak

Witte PVC vloer, Moduleo Breeze in the north - Glyde Oak

PVC vloeren merken

Welke merken PVC vloeren er zijn, kunt u ook in onze showroom zien. Hieronder geven we alvast een kort overzicht van de verschillende merken in ons assortiment PVC vloeren. We kunnen PVC vloeren leveren in verschillende kleuren en in diverse designs. Uiteraard gaat het vooral om topmerken. We willen tenslotte het beste voor onze klanten.


Moduleo PVC

Moduleo PVC biedt keer op keer het bewijs dat ze ook bij onze zuiderburen prachtige PVC vloeren kunnen maken. Hun keuze aan dessins, stijlen en PVC vloeren kleuren is ongekend.

Moduleo Design Floors staat voor echte luxe op het gebied van PVC vloeren. Vanzelfsprekend hebben wij dit fraaie merk ook in ons assortiment. Vraag ernaar of kom kijken in onze showroom!

Moduleo PVC Roots Ethnic Wenge 28282

Moduleo PVC Roots Ethnic Wenge 28282

Moduleo luxe PVC vloeren made in Belgium

Waarom is Moduleo PVC eigenlijk zo luxe en exclusief? Nou, de Moduleo-collecties worden allemaal door het bedrijf zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in het Belgische Avelgem. Ieder vloerdeel zit vol haarscherpe details en oogt zo echt dat je de oorspronkelijke boom haast kunt voelen en ruiken.

Moduleo PVC planken zijn nooit hetzelfde. Het topontwerp telt maar liefst negentig verschillende, unieke vloerdelen. Dat benadert de natuurlijke verscheidenheid van een echte parketvloer.

Moduleo PVC Roots Nashville Oak 88211

Moduleo PVC Roots Nashville Oak 88211

Moduleo Moods, een luxe PVC vloer

Met Moods zet Moduleo een hele nieuwe standaard op het gebied van creatieve PVC vloeren. Amai, het is verbazingwekkend hoeveel keuze er is. Iedereen kan met Moods een geheel persoonlijke, expressieve twist aan het eigen interieur geven.

Denk aan dynamische patronen met sublieme vormen in combinatie met hout- of steenstructuren en een ongelofelijk scala aan PVC vloeren kleuren. Ook in pasteltinten uit de Moduleo Transform- en Impress collecties. Moduleo Moods is haast kunst. Zeker en vast dat we in goed overleg ook voor u zo’n schitterende vloer kunnen samenstellen.

Luxe PVC vloeren van Moduleo

Luxe PVC vloeren Moduleo Sierra Oak 58876

Luxe PVC vloeren van Moduleo

Luxe PVC vloeren Moduleo Laurel Oak 51822


Vivafloors PVC

Vivafloors is een heerlijk Nederlands A-merk uit het mooie Twente. Vivafloors Goor is inmiddels een begrip. De schitterende PVC vloeren passen bij iedere lifestyle. Het zijn vloeren van top PVC.

Ze kunnen bijna overal tegen en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Vivafloors PVC vindt het dan ook geen enkel probleem 25 jaar garantie op haar vloeren te geven.

Vivafloors PVC eiken 8140

Vivafloors PVC Eiken 8140

Waarom Vivafloors PVC?

Klanten vragen wel eens waarom Vivafloors PVC vloeren? En dan zeggen we: omdat ze niet van echt zijn te onderscheiden. Verder zijn de vloeren kindvriendelijk. Dat betekent dat ze tegen een stootje kunnen, geluiddempend zijn en warm. Want de combinatie PVC vloerverwarming is ideaal.

Vivafloors zijn waterafstotend en slijtvast. Een PVC vloer schoonmaken is dus erg eenvoudig.

Vivafloors PVC eiken 7820

Vivafloors PVC eiken 7820

Vivafloors PVC 1720 betonlook tegel

Vivafloors PVC 1720 betonlook tegel

Vivafloors PVC visgraat en betonlook PVC

De vloeren van Vivafloors zijn ook duurzaam en veelzijdig. Duurzaam, want voor honderd procent te recyclen. Veelzijdig, want er zijn PVC woonkamervloeren, PVC keukenvloeren en PVC badkamervloeren. Zowel in eikenlook PVC, PVC visgraat, betonlook PVC en nog veel meer varianten in alle mogelijke PVC vloeren kleuren.

Vivafloors PVC 1820 betonlook tegel

Vivafloors PVC 1820 betonlook tegel

Een Vivafloors PVC vloer laten leggen

Een Vivafloors PVC vloer laten leggen door de specialisten van IPS is een goede keuze. Neem gerust eerst contact op voor advies. We zullen alle tijd nemen om u te woord te staan. Of bezoek onze showroom. Daar kunt u alle mogelijke PVC vloeren met eigen ogen zien.

Vivafloors PVC eiken 6830

Vivafloors PVC eiken 6830

Vivafloors pvc 1710 betonlook tegel

Vivafloors PVC 1710 betonlook tegel


Tarkett PVC

Tarkett PVC is er in allerlei soorten en maten. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod met PVC stroken en PVC tegels. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes.

Opvallend aan het houtlook PVC zijn de natuurlijke hout- en steendessins en het tastbare reliëf. Het ziet er bijzonder levensecht uit. Alsof de planken net uit een houtzagerij komen.

Tarkett PVC Patina Concrete Light Grey

Tarkett PVC Patina Concrete Light Grey

Tarkett Desso Waalwijk

Inmiddels is Tarkett Waalwijk een begrip. Omdat het Franse Tarkett sinds enige tijd het moederbedrijf is van het Brabantse Desso. Daarom wordt dit merk ook wel Desso Tarkett genoemd of Tarkett Desso.

In alle gevallen gaat het om prachtige PVC vloeren. Bijvoorbeeld Tarkett visgraat PVC, betonlook PVC of Tarkett Hongaarse punt. Voor Tarkett PVC vloeren leggen moet je bij de specialisten van IPS zijn. Bezoek onze showroom en bekijk het met eigen ogen.

PVC vloeren schoonmaken van Tarkett is eenvoudig

Tarkett PVC is er voor alle ruimtes in een woning. Zoekt u een PVC keukenvloer dan kunt u kiezen uit de Tarkett collecties Essentials, Woodstock, Woven, Horizon en Alpha. Deze PVC vloeren schoonmaken is kinderspel. Ze zijn waterdicht en maken van uw keuken een unieke ruimte.

Tarkett PVC Forest Oak Smoke

Tarkett PVC Forest Oak Smoke

PVC vloer in de woonkamer

Voor woonkamers heeft Tarkett PVC de collecties Essentials, Parade Touch Extra, Parade Colour King, Parade Contessa en Parade Contour. Stuk voor stuk prachtvloeren die passen bij elke stijl en elke persoonlijkheid. Vraag ernaar bij IPS en laat ons deze geweldige PVC vloer leggen.

PVC vloer in de badkamer

Collecties van PVC vloer badkamer hebben bij Tarkett de namen Woven, Horizon, Alpha, Almara en Atrium Tex. Deze PVC badkamervloeren zijn net als de Tarkett keukenvloeren makkelijk schoon te maken, waterdicht en ze hebben enorme antislip kwaliteiten. Kan een PVC vloer in de badkamer? Het antwoord is volmondig ja. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom!

Tarkett PVC Forest Oak Natural

Tarkett PVC Forest Oak Natural

Tarkett PVC Forest Oak Pistachio Shell

Tarkett PVC Forest Oak Pistachio Shell


Ambiant PVC

Wat onderscheidt een Ambiant PVC vloer? Een Ambiant PVC vloer herken je direct aan de unieke kwaliteit, realistische uitstraling en ongeëvenaarde warmte. Wij durven dan ook te stellen dat onze PVC vloeren net zo mooi zijn als een echte stenen of houten vloer.

Een click PVC vloer is daarnaast net zo makkelijk te leggen als een laminaat vloer. Naast het feit dat PVC vloeren heerlijk stil zijn, zijn ze ook nog eens uitermate geschikt voor vloer verwarming en voelen ze veel warmer aan dan een echte betontegel. Al met al, een vloer met alleen maar voordelen.

Vinyl grijs betonlook

Vinyl grijs betonlook

Klik PVC vloeren leggen

Ambiant klik PVC vloeren leggen is niet moeilijk. Het werkt ongeveer hetzelfde als bij een laminaat vloer. Als u het de specialisten van IPS laat doen weet u zeker dat de vloer er prachtig strak bij ligt. Keurig afgewerkt. En mocht er ooit eens een drankje worden gemorst, vuil naar binnen gelopen of een plantenpot zijn omgevallen. Geen probleem! Uw PVC vloer schoonmaken is zo gebeurd.

Ambiant Robusto Dryback PVC vloer

Ambiant Robusto Dryback PVC vloer

Ambiant PVC vloeren zijn sterk, warm en geluiddempend

We weten inmiddels dat PVC vloeren erg populair zijn. Onder meer vanwege het feit dat het stille vloeren zijn. Ambiant PVC vloeren in het bijzonder. ‘Op onze vloeren lopen is een waar feest’, zeggen ze zelf. Het klikklak geluid bijvoorbeeld, van een dame op hakken, wordt als het ware geabsorbeerd door de basisvloer.

En klik PVC vloeren van Ambiant hebben een extra kurk laag aan de onderkant. Dat maakt van Ambiant PVC vloeren heerlijk stille- en lekker warme vloeren.

Ambiant Dryback PVC visgraat
Ambiant PVC Dryback visgraat

Ambiant en VT-Wonen

Een opvallend aspect van Ambiant PVC is dat ze samenwerken met het populaire interieurmagazine VT-wonen. De PVC collectie die zo is ontstaan, biedt vloeren voor elk interieur en voor iedere persoonlijkheid. Passend bij de laatste woontrends en prachtig om te zien.

Bijvoorbeeld tegels met betonlook PVC, PVC visgraat, Ambiant Spigato Hongaarse punt en bijzondere PVC vloeren kleuren. Vraag ernaar bij de specialisten van IPS. Zij kunnen u er alles over vertellen.

Ambiant PVC tegels betonlook

Montinique PVC

Montinique PVC vloeren. Dat is misschien wel het antwoord op uw vraag wat nou de allerbeste PVC vloer is. Dit Nederlandse A-merk ontwikkelde echt serieuze PVC alternatieven voor houten parket vloeren en betonnen vloeren. Ze zijn duurzaam en ecologisch gecertificeerd. Wij van IPS zijn één van de exclusieve dealers.

Montinique Progress PVC Plank M-54813

Montinique Progress PVC Plank M-54813

Montinique betonlook PVC vloeren

Montinique erkent zelf dat een echte betonvloer het meest oogt als een betonvloer. Maar met stip op nummer twee komt de betonlook PVC vloer van Montinique. Het is een prachtig alternatief.

Uiteraard kunnen wij de betonlook PVC vloer leggen. Mooi strak in uw huis. Zonder beton te storten of vloeren te breken. Zonder stof en rommel toch een stoere vloer met een industriële uitstraling.

Montinique Beton Design collectie M-38212

Montinique Beton Design

Montinique houtlook PVC vloeren

Montinique blinkt uit in PVC houtlook vloeren. Het bedrijf ontwikkelde daarvoor een speciale productielijn. Daarmee wordt het mogelijk PVC planken te maken met opvallende knoesten, houtnerven en tastbare, levensechte houtstructuren.

Combineer dat met een unieke range aan PVC vloeren kleuren en de moderne, brede PVC planken van Montinique. En iedereen zal beamen dat er iets bijzonders aan de hand is.

PVC vloer houtlook brede planken

Montinique Progress PVC houtlook brede planken

Montinique PVC visgraat vloeren

Alleen de grootste specialisten kunnen Montinique PVC visgraat vloeren of Montinique Hongaarse punt vloeren van echt visgraat parket onderscheiden. Dat heeft te maken met de toplaag van transparante polyurethaan. Die staat garant voor een perfecte afwerking met een geweldige structuur.

Deze vloer is leverbaar in alle trendy PVC vloeren kleuren en dessins. Maar Montinique vindt het ook belangrijk de traditionele dessins te leveren met verschillende houtlengtes. Prachtig in klassieke gebouwen en woningen.

Montinique PVC Charente visgraat N20-9776

Montinique PVC Charente visgraat N20-9776

Montinique is sterk in PVC planken, PVC visgraat en betonlook PVC

Montinique is vooral heel sterk in PVC planken, PVC visgraat en betonlook PVC. De producten zijn een lust voor het oog. U zult verbaasd staan kijken hoe levensecht deze vloeren zijn.

Ze zijn bijzonder slijtvast en de PVC vloeren schoonmaken kost geen enkele moeite. Daarom gaat een Montinique PVC vloer tientallen jaren mee. Het is dus een geweldige investering in de toekomst. Klanten zullen deze PVC vloeren prijzen, dat weten we zeker.

Neem contact op voor meer informatie over Montinique PVC of bezoek onze showroom.

PVC visgraat Montinique Progress M-77804

PVC visgraat Montinique Progress M-77804

PVC plank Montinique Progress M-54804

PVC plank Montinique Progress M-54804


Therdex PVC

Therdex PVC vloeren hebben een kenmerkende uitstraling. Het gaat om hoogwaardige producten die speciaal zijn ontwikkeld voor veeleisende consumenten en bedrijven. Het is logisch dat architecten, interieurstylisten en designers een liefde voor dit merk hebben. De PVC vloeren zijn prachtig om te zien en hebben bijzondere milieuvriendelijke kwaliteiten.

Therdex PVC vloer visgraat Rustique 7551

Therdex PVC vloer visgraat Rustique 7551

Therdex

Waarom Therdex? Nou, het bedrijf staat voor schoonheid en duurzaamheid. Voor de PVC vloeren is het niet moeilijk nog enkele voordelen te noemen. Zo is het materiaal niet van echt te onderscheiden. Alle verschillende PVC vloeren, dus ook de klik PVC vloeren, zijn altijd in meerdere varianten beschikbaar.

Therdex PVC Design 15091

Therdex PVC Design 15091

Therdex stalen

Verder worden de vloeren eco-vriendelijker geproduceerd en zijn ze makkelijk in het onderhoud. Ook PVC visgraat, betonlook PVC en Therdex Hongaarse punt PVC. En het bedrijf stelt altijd gratis en vrijblijvend stalen van de vloeren beschikbaar. Vraag gerust naar Therdex stalen bij IPS. Zo kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken.

Therdex Stone Concrete 10031

Therdex Stone Concrete 10031

Therdex PVC vloer Stone 10042 dryback

Therdex PVC vloer Stone 10042


Allura PVC

Allura PVC van Forbo heeft ongetwijfeld een geweldige allure. Deze Nederlandse kwaliteitsvloeren hebben echt een indrukwekkende stijl. De collectie bestaat uit 25 verschillende hout en steen dessins en vele PVC vloeren kleuren.

En u kunt eindeloos variëren, want er zijn lange stroken, brede en smalle planken, en tegels. En elke strook of tegel is uniek. Allura PVC heeft ook los te leggen systemen onder de namen Click Pro, Flex en Ease. Uiteraard kunt u ook voor dezelfde breedtemaat kiezen.

PVC visgraat Forbo Allura

PVC visgraat Forbo Allura

Forbo Allura

In het collectie van Forbo Allura herkennen we de PVC visgraat vloer, de Forbo Allura Hongaarse punt, betonlook PVC en veel meer. Alle vloeren zijn geluiddempend, niet van echt te onderscheiden en u kunt de PVC vloer laten leggen in elke ruimte in huis. Van woonkamer tot keuken, van slaapkamer tot badkamer.

Forbo Allura PVC Grey Stone

Forbo Allura PVC Grey Stone

Kom voor alle mogelijkheden en inspiratie naar de showroom van IPS. Kiest u bijvoorbeeld een vloer uit de Allura Dryback collectie? Of gaat u voor Allura Flex, Allura Click Pro of Allura Ease? Onze specialisten adviseren u graag!

PVC Hongaarse punt Forbo Allura

PVC Hongaarse punt Forbo Allura

Zwarte PVC vloer visgraat Forbo Allura

Zwarte PVC vloer visgraat Forbo Allura


Kom uw PVC vloer uitzoeken in onze showroom

Het aantal PVC vloeren waaruit u kunt kiezen is overweldigend. De mogelijkheden zijn enorm en elk product heeft voordelen en nadelen. Wij begrijpen goed dat het haast onmogelijk is om te kiezen.

Laat u daarom door onze specialisten informeren en adviseren. Zij weten van de nieuwste trends en kennen de klassiekers. Ze helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste PVC vloer.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

vakantie

In juli en augustus is onze showroom op zaterdag alleen op afspraak geopend vanwege de vakantieperiode.

© Copyright IPS | Privacybeleid