TAPIJT

Tapijt kopen en tapijt laten leggen. Dat kan gewoon op één adres, bij IPS in Culemborg. Het is al jarenlang voor verschillende generaties een logische keuze. Heel veel mensen gingen u voor.

We verkopen en leggen veel merken tapijt in alle soorten. Wat dacht u van hoogpolig tapijt, tapijt woonkamer, keuken tapijt, tapijt voor de kinderkamer en tapijt voor trappen.


Tapijt kopen en laten leggen

Tapijt Ege Carpets

Tapijt laten leggen

Tapijt laten leggen door onze specialisten betekent dat u kiest voor ambachtelijk gelegde vloerbedekking. Dan hebben we het over 100 procent vakmanschap tot in de perfectie. Zo’n lekkere warme en zachte tapijtvloer voelt aan als echte luxe. Super comfortabel en geluidsisolerend.

Tapijt kopen en tapijt laten leggen

Desso & Ex Nature

Hoogpolig tapijt

Hoogpolig tapijt houdt in dat de vloerbedekking gemaakt is met een zogeheten lange lus. Die hebben een lengte van meer dan één centimeter, anders is het laagpolig tapijt. Dat extra volume geeft het geheel een aangename dikte en een zachte structuur.

Hoogpolig tapijt geeft dus nog meer comfort en warmte dan gewoon tapijt. Wist u trouwens dat ook een tapijttegel hoogpolig kan zijn?

Hoogpolig tapijt

Hoogpolig tapijt Parade Palazzo


Tapijttegels

Tapijttegels zijn ook een specialiteit van IPS. Ze zijn populair, gemakkelijk in het gebruik, vriendelijk voor uw budget, hoewel er ook exclusieve designtegels zijn.

Tapijttegels hebben nog meer voordelen. Zo kunt u verschillende designs, structuren (bijvoorbeeld tapijttegel hoogpolig) en kleuren met elkaar combineren. Op die manier is er altijd een tapijttegel vloer die past bij uw unieke persoonlijkheid. Tapijttegels leggen we met name in woningen, winkels en kantoren.

Tapijttegels Open Air collectie Heuga Interface

Tapijttegels Open Air collectie Heuga Interface

Tapijt reinigen

Tapijt reinigen is niet moeilijk, stofzuigen is voldoende. En gebeurt er een keer een ongelukje, dan is er ook niks aan de hand. Gewoon een natte witte doek op de plek leggen, stevig aandrukken en het vuil laten absorberen. Geen probleem.

Is er sprake van hardnekkige vlekken, dan kunt u het tapijt reinigen met speciale schoonmaakmiddelen. Die zijn uiteraard bij IPS verkrijgbaar.

Tapijt reinigen

Ege tapijt Canvas Collage

Hoogpolig tapijt reinigen

Hoogpolig tapijt Ambiant Cleveland - taupe

Tapijt merken

Welke merken tapijt heeft IPS? Kom gerust naar onze showroom om daar een beeld van te krijgen. Hieronder vindt u alvast een kort overzicht van de verschillende merken in ons assortiment tapijt. Het is goed om te weten dat we tapijt kunnen leveren in vele verschillende kleuren en in velerlei designs.

Dan hebben we het onder meer over hoogpolig tapijt, keuken tapijt, woonkamer tapijt, tapijt kinderkamer en tapijt voor trappen. Uiteraard kunt u bij ons ook tapijttegels kopen van verschillende merken en wij kunnen voor u tapijttegels leggen.


Ege Carpets

Ege Carpets uit Denemarken is één van de grootste, meest vooruitstrevende tapijtproducenten van Europa. De ontwerpen zijn uniek en de productie is uniek, want helemaal cradle to cradle. Dat houdt in dat het milieu niet wordt belast.

Tapijt Ege Carpets

Highline Express Nature RF5500614 Forest Grey

Ege Carpets voor grote projecten

Ege Carpets richt zich voornamelijk op grote projecten zoals tapijt voor kantoren, winkels, horeca, gezondheidszorg en culturele instellingen. Het bedrijf heeft daarvoor een enorme collectie aan ruimte vullend tapijt. De keuze is ongekend, maar altijd fantastisch, want ontworpen door top ontwerpers.

Ege Carpets ReForm A New Wave Sand

Ege Carpets ReForm A New Wave Sand

Ege Carpets projecttapijt

Projecttapijt van Ege Carpets

Ege Canvas Collage collectie

Zo is de Ege tapijt collectie Canvas Collage ontworpen door de Nederlandse Nicolette Brunklaus. Zij houdt van weldadige textielstructuren. Dat is duidelijk te zien in dit tapijt, dat verkrijgbaar is in vijf thema’s. Met een weefstructuur die herkenbaar is in alle variaties. Het lijkt een enorm lappendeken van bloeiende kleuren en nieuwe vormen.

Ege Carpets collectie Canvas Collage

Ege Carpets Canvas Collage

Ege Carpets Canvas Collage rf52752806 Rewoven Mono

Ege Canvas Collage Rewoven Mono

Ege Highline Express Nature collectie

Of wat dacht u van de Ege Highline Express Nature Collection. De levende natuur binnenhalen was nog nooit zo eenvoudig. Het is geïnspireerd door woestijnen, wouden en zeeën. U ziet zand, water, steen, bloemen, hout, levensecht of in abstracte vorm. Even tot rust komen op dit heerlijke Ege tapijt.

Ege Carpets Nature RF5520602 Bamboo Forest

Ege Carpets Nature Bamboo Forest

Ege Carpets Nature RF5500643 Graphic Bamboo

Ege Carpets Nature Graphic Bamboo

Ege Transition collectie

Met de Ege Transition collectie kiest u niet voor de natuur. Maar voor natuur structuren. Het gaat om texturen die niet regelmatig zijn, om diffuse, niet vanzelfsprekende kleuren als een druppel benzine in een plasje water. Verschillende lagen en structuren die door elkaar heen lopen. Eigenlijk onbeschrijfelijk. U moet dit met eigen ogen zien.

Ege Carpets ReForm Transition Leaf

Ege ReForm Transition Leaf

Ege tapijttegels leggen

De meeste Ege ontwerpen zijn verkrijgbaar als ruimte vullend tapijt, als vloerkleed, als tapijtplank en als tapijttegel. De voordelen van Ege tapijttegels zijn divers. Zo zijn ze makkelijk schoon te maken, eenvoudig te vervangen, geluiddempend en meer.

Ons advies: laat deze tapijttegels leggen door de specialisten van IPS. Dan krijgt u gegarandeerd een topvloer.

Ege Carpets tapijttegels

Ege Carpets tapijttegels ReForm Transition Fibre

Ege Carpets ReForm tapijttegels

Ege tapijttegels ReForm Transition Fibre Petrol

Ege tapijt projecttapijt

Inspiratie
Ege Carpets


Desso tapijt

Desso tapijt maakt van elke woning een warm thuis. Het is comfortabel, luxe en het kan in praktisch elke ruimte worden gelegd. Desso tapijt met een ondervloer zorgt voor extra isolatie en is een geweldige manier om geluid te dempen.

Desso tapijt is van oudsher een begrip in Nederland. De Desso tapijt collectie is dan ook ongekend veelzijdig. Als u een ruimte in huis grondig wilt aanpakken, of als u gaat verhuizen. En als u een voorkeur hebt voor zachtheid, warmte en schoonheid, dan is Desso tapijt de meest logische keuze als vloerbedekking.

Kamerbreed tapijt Desso

Kamerbreed tapijt Desso Sense of Marble

Desso tapijt voor elke ruimte

Desso tapijt is geschikt voor elke ruimte. Lekker hoogpolig woonkamer tapijt, praktisch keuken tapijt, warm en zacht slaapkamer tapijt, makkelijk schoon te maken kinderkamer tapijt of slijtvast tapijt voor trappen. Desso tapijt tilt elke ruimte naar een hoger niveau.

Desso tapijt Fresco 2946

Desso tapijt Fresco 2946

Desso tapijt collectie

In de Desso tapijt collectie zitten bekende namen zoals bijvoorbeeld Desso Airmaster for home, het tapijt dat de luchtkwaliteit in huis verbetert. Desso Chopin is gemaakt van wol in zijn puurste schoonheid en heeft een stoere, natuurlijke uitstraling.

Desso AirMaster for Home

Desso AirMaster for Home

Wat dacht u van Desso Ex Nature dat u in staat stelt zelf een uniek tapijt te maken. En zo zijn er nog veel meer namen. Vraag ernaar bij IPS. Wij weten er alles van.

Desso & Ex Nature

Desso & Ex Nature

Desso tapijt reinigen

Sommige mensen leven nog steeds in de veronderstelling dat tapijt reinigen een lastige klus is. Niets is minder waar. Desso tapijt reinigen is simpeler dan veel mensen aannemen. Vrijwel alle vlekken zijn eenvoudig te verwijderen met schoon lauw water en een schone doek.

Tapijt reinigen is dus absoluut geen goede reden om in uw huis geen tapijt te laten leggen.

Desso tapijt reinigen

Desso Denim Stonewash light

Desso tapijttegel

Desso en hoogwaardige tapijttegels vormen al 85 jaar een geweldige combinatie. Het bedrijf loopt voorop als het gaat om innovatieve strategieën op de gebieden hergebruik, functionaliteit en creativiteit.

De tapijttegels van Desso hebben doordachte vloerpatronen en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Door te combineren is er altijd een tapijttegelvloer die past bij de ruimte die u voor ogen heeft.

Tapijtegels leggen kunt u zelf doen. Maar als u dit werk overlaat aan de professionals van IPS, weet u zeker dat het resultaat geweldig is.

Desso tapijttegels

Desso tapijttegels AirMaster Salina Gold, AirMaster Tierra Gold

Desso is een merk van Tarkett

Het wordt ook wel Tarkett Desso genoemd of Desso Tarkett. Wij kunnen schrijven en vertellen over Desso tapijt, maar u krijgt de beste indruk als u het met eigen ogen ziet. Kom daarom naar onze showroom en laat u informeren over Desso tapijt en Desso tapijttegel.

Desso Art Deco 3933

Desso Art Deco 3933

Desso Art Deco 7833

Desso Art Deco 7833


Parade tapijt

Parade tapijt is misschien wel het paradepaardje onder de tapijtvloeren. Het is gemaakt van garens van hoge kwaliteit en gaat dus jarenlang mee. Parade tapijt is alleen al om die reden een goede investering in de toekomst.

Parade tapijt is er in veel soorten, modellen en designs. En de Parade tapijt kleuren zijn ook nog eens uniek als het gaat om hoeveelheid en geweldige schoonheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van Parade Palazzo tapijt met de vele verschillende warme en diepe kleuren. Heerlijk zacht om eindeloos te voelen.

Parade Palazzo tapijt

Parade Palazzo 118 vloerkleed op maat

Parade Studio tapijt

Parade Studio tapijt heeft weer een stoere, natuurlijke uitstraling. Een heerlijk tapijt voor woningen met een landelijke sfeer. U krijgt meteen het gevoel van luxe, warmte en comfort.

Als u kiest voor Parade Touch eXtra tapijt begrijpen wij dat heel goed. Het is een extreem zacht en ontspannend tapijt. Het voelt als een helend warm bad. Op blote voeten rondlopen was nog nooit zo heerlijk.

Parade studio 333

Parade Studio tapijt kleur 333

Parade Color King tapijt

Een laatste voorbeeld van de veelzijdigheid van Parade tapijt is Parade Color King tapijt. De naam zegt het al: de kleuren koning. En daar is niets aan gelogen. Want deze Parade tapijtcollectie telt maar liefst 38 verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Lekker zachte tapijten die passen in elke woning. Dus ook in de uwe.

Parade is een merk van Tarkett. Het wordt ook wel Tarkett Parade genoemd, of Parade Tarkett. Wij snappen het als u moeilijk kunt kiezen uit de Parade collectie. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen. Zij weten alles over Parade tapijt en beschikken over veel interieur kennis en ervaring.

Neem dus gerust contact op met IPS of loop binnen in onze uitgebreide showroom.


Bonaparte tapijt

Bonaparte tapijt oogt als keizerlijk tapijt, geliefd door naamgever keizer Napoleon Bonaparte. Het heeft inderdaad een krachtige luxueuze uitstraling. De klasse spat er vanaf. Tegelijkertijd is Bonaparte tapijt geschikt voor elke woning en elk interieur. U hoeft echt niet in een paleis te wonen.

Bonaparte tapijt

Tapijt Bonaparte Vintage 118-202

Bonaparte tapijt Chinchilla

Bonaparte tapijt Chinchilla is bijvoorbeeld helemaal een tapijt voor nu. Het is hoogpolig tapijt met een nonchalante, moderne retro look. De inspiratie ligt in de jaren ’60. In de verte is een snufje associatie met vloeistofdia’s denkbaar, want het gaat om gemêleerde, duotone kleuren.

Deze bijzonder krachtige en expressieve kleuren maken dat Bonaparte tapijt Chinchilla helemaal past bij de 21e eeuw.

Bonaparte tapijt Chinchilla

Bonaparte Chinchilla

Bonaparte Montana

De Bonaparte Montana tapijt collectie is ook retro te noemen. Denk aan de jaren ’50 en ’60. Denk aan Amerika. Denk aan kleuren als gentiaanblauw, kerriegeel en mosgroen. Het is de perfecte basis voor een modern interieur van nu met een mix van trendy- en vintage meubels en accessoires.

Bonaparte Vincent

Houdt u meer van klassiek tapijt, dan is de Bonaparte Vincent Collectie wellicht iets voor u. Het is hoogpolig tapijt, een combinatie van mooie, diepe kleuren en luxe materialen. Inmiddels is dit tapijt een echte design klassieker die tegelijkertijd aan elk interieur een mild modern vleugje geeft.

Bonaparte Vincent 294

Bonaparte Vincent 294

Bonaparte tapijt in onze showroom

Bonaparte is een merk van Tarkett. Het wordt ook wel Bonaparte Tarkett genoemd, of Tarkett Bonaparte. De genoemde collecties zijn zomaar wat voorbeelden van Bonaparte tapijt. Het gaat te ver om hier alle tapijt collecties te noemen.

We kunnen wel zeggen dat Bonaparte tapijt niet alleen tapijt is voor de woonkamer, het voldoet ook meer dan uitstekend als slaapkamer tapijt, als tapijt voor trappen en in sommige gevallen zelfs als keuken tapijt. Kom naar Bonaparte tapijt kijken in onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Bonaparte Vintage 134-201

Bonaparte Vintage 134-201


Interface tapijttegels

Interface is een Amerikaans bedrijf en wereld marktleider op het gebied van vloertegels in het algemeen en tapijttegels in het bijzonder. Het speciale aan deze wereldwijde onderneming is dat bij alles wat ze doen duurzaamheid het uitgangspunt is.

Interface is het moederbedrijf van het bekende Nederlandse merk Heuga tapijttegels. Heuga tapijttegels leggen doen we nog steeds met veel plezier. U kunt deze tapijttegel kopen bij IPS. Ze staan ook bekend onder de naam Interface Heuga of Heuga Interface.

Heuga Interface tapijttegels Open Air collectie

Interface tapijttegels Open Air collectie Nickel / Pearl

Interface tapijttegels voordelen

Interface tapijttegels en Heuga tapijttegels hebben vele voordelen. Ze zijn onder meer makkelijk in het gebruik, eenvoudig schoon te maken en geluiddempend. De keuze is ongekend, teveel om te noemen.

Het is misschien goed om te weten dat de specialisten van IPS graag Interface tapijttegels leggen. Het is dankbaar werk, want het eindresultaat is altijd een lust voor het oog.

Interface tapijttegels Recreation 4313011 Draw

Interface tapijttegels Recreation 4313011 Draw

Interface tapijttegels Recreation stalen
Interface tapijttegels Recreation

Met Interface tapijttegels kunt u eindeloos combineren

Interface tapijttegels zijn geliefd omdat je er haast eindeloos mee kunt combineren. Neem de tapijttegels uit de collectie Touch & Tones II. Die hebben vele verschillende stijlen en designs.

Heuga Interface Touch & Tones II 103 tapijttegel

Touch & Tones II 103 tapijttegels

De Interface tapijttegel hoogpolig

Een tapijttegel hoogpolig kan gewoon. Combineer ze met normaal ogende tegels in felle of neutrale kleuren. Maak zo op een subtiele manier zones in een ruimte. Of creëer verschillende werelden in één kamer. Alles is mogelijk. Laat uw fantasie de vrije loop en laat u inspireren door Touch & Tones II.

Tapijttegel hoogpolig

Interface Net Effect B601, B602, B603

Interface tapijttegels voor kantoren, onderwijs en hospitality

Interface is vooral heel sterk in tapijttegels voor projecten in kantoren, onderwijsgebouwen en zogeheten hospitality ruimtes. Denk aan horeca, wachtruimtes en andere openbare gebouwen.

In die situaties is het belangrijk dat het tapijt zeer sterk is, dienstbaar aan de gebruikers en dat het de ruimte verbetert. Interface tapijttegels hebben al die kwaliteiten. Zo zorgen ze voor een betere luchtkwaliteit, een goede akoestiek en het geeft mensen een warm, comfortabel gevoel.

Tapijttegels voor kantoren

Interface Recreation 4313005 Formation

Tapijttegels voor projecten

Interface Recreation 4313016 Graphic


Van Besouw tapijt

Van Besouw tapijt is al haast twee eeuwen oud. Jan van Besouw begon in Goirle een weverij van jute zakken. In 1967 verandert Van Besouw de standaard in tapijt maken. Het bedrijf geeft de Nederlandse ontwerper Benno Premsela de opdracht een tapijt te ontwikkelen alsof er nog nooit tapijt gemaakt is.

Van Besouw tapijt 3801 - 002

Van Besouw tapijt 3801 - 002

De uitkomst is een revolutionair nieuw product. Een katoenen lusjestapijt met de naam 3801. U kunt Van Besouw 3801 nog steeds bij ons kopen. Dit tapijt leggen we met heel veel plezier.

Van Besouw tapijt 2608 - 630

Van Besouw 2608 - 630

Van Besouw tapijt 3820, katoen is de basis

Andere Besouw tapijten van vandaag de dag geven nog steeds datzelfde bijzonder warme gevoel, comfortabel en heerlijk om op te leven. Veel tapijt uit de collectie is nog steeds van katoen gemaakt. U herkent het aan de kenmerkende structuur.

Van Besouw 3820 is er een mooi voorbeeld van. Met z’n uitgebreide aanbod van actuele kleuren is het een feest voor elke ruimte. En oersterk, dus ideaal voor intensief gebruik.

Van Besouw tapijt 3820 - 540
Van Besouw tapijt 3820 - 540

Van Besouw tapijt 3820 - 540

Van Besouw tapijt 4403, heerlijk warm en zacht

Voor ultiem wooncomfort heeft Van Besouw ook wollen tapijt in de collectie. Warm, isolerend en heerlijk zacht. Het materiaal is van nature al vuil werend en gaat heel lang mee. Wol is een natuurproduct en goed voor het milieu.

Een mooi voorbeeld van wollen tapijt is Van Besouw 4403. Dat bestaat voor de helft uit wol en voor een helft uit geitenhaar. Bijzonder toch? Het geeft een extra natuurlijk tintje aan dit wonderschone tapijt. Heerlijk warm en sterk, en in veel kleuren leverbaar.

Van Besouw tapijt 4403 - 430

Van Besouw tapijt 4403 - 430

Van Besouw tapijt 2606, een duurzame topper

Tot slot is er ook van Besouw tapijt van synthetische garens. Die zijn altijd duurzaam, hergebruikt van andere producten, zodat nieuwe grondstoffen niet nodig zijn.

Kijk bijvoorbeeld eens naar Van Besouw 2606. Die is van een super softe kwaliteit waar uw voeten van zullen genieten. Het is glanzend, heeft veel volume en een uitermate luxe look. In maar liefst dertien kleuren!

Van Besouw tapijt 2606

Van Besouw tapijt 2606

Vloerkleed Van Besouw tapijt 2606

Jabo Carpets karakter tapijt

Jabo Carpets is een zusterbedrijf van Van Besouw. Toevallig allebei bedrijven die een bijzondere uitvinding hebben gedaan. Van Besouw bedacht het lusjestapijt. Jan Bosman van Jabo ontwierp een machine om sisal tapijt te maken.

Net als lusjestapijt is sisaltapijt nog steeds heel populair. Dat is niet vreemd, want het heeft een krachtige, natuurlijke uitstraling met z’n harde vezels, robuuste look en eco-vriendelijkheid. Dit karakter tapijt is ideaal voor ruimtes waarin intensief gewerkt of gewoond wordt.

Jabo tapijt 9429 - 070

Jabo tapijt 9429 - 070

Jabo tapijt 9421 The Original

Jabo tapijt 9421 is daar een mooi voorbeeld van. Wordt ook wel 'The Original' genoemd, omdat hij zeker als het gaat om structuur en samenstelling, het meest lijkt op het eerste sisal tapijt. Puur natuur, past in elke ruimte en ook ideaal voor een vloerkleed op maat. Verkrijgbaar in negen sympathieke kleuren.

Jabo collectie 1631

Jabo collectie 1631 - 605

Jabo collectie 1631 Woolbasics

Wol is een geweldig product dat zeer tot de verbeelding spreekt. Recht van het schaap via wasserij, spinnerij en weverij naar uw huiskamer. Om daar lekker comfortabel te liggen wezen. Warm als een vacht en mooi als de natuur.

Kijk maar eens naar Jabo tapijt collectie 1631. Dat zijn de ongekend strakke tapijten van nu. Gemaakt van honderd procent wol. Jabo noemt deze collectie ook wel ‘woolbasics’. Het gaat om uitgekiende, zeer smaakvolle tapijten.

Verkrijgbaar in vier verschillende designs en structuren en een range aan natuurlijke kleuren. U krijgt echt de neiging om er lekker even over te wrijven.

Traploper op maat Jabo tapijt 1631

Traploper op maat Jabo tapijt

Traploper Jabo tapijt 1631

Traploper Jabo 1631

Jabo blends passen in elke ruimte

Jabo blends houdt in dat in het tapijt de beste en mooiste mix aan materialen is verwerkt. Het gaat om duurzame synthetische garens in combinatie met een lekkere natuurlijke grondstof zoals wol. Jabo blends geven aan elke ruimte een geweldige uitstraling.

Tapijt slaapkamer Jabo tapijt 2628

Tapijt slaapkamer Jabo tapijt 2628

Tapijt slaapkamer Jabo tapijt 2628 detail

Tapijt slaapkamer detail

Jabo tapijt 2431, oersterk, slijtvast, brandwerend

Neem als voorbeeld Jabo tapijt 2431. Een mooi, gedegen tapijt dat bestaat uit een garenmix van 90 procent PP en 10 procent wol. Ook al bestaat het grotendeels uit synthetische materialen, u zult zelf ervaren dat dit tapijt een echt natuurlijke uitstraling heeft.

Het is oersterk, slijtvast en heeft unieke brandwerende eigenschappen. Die kwaliteiten maken dat dit tapijt ideaal is om te leggen in winkels, hotels, restaurants en andere openbare gebouwen. Maar Jabo 2431 doet het ook goed in uw huiskamer, als slaapkamer tapijt of als tapijt voor de trap.

Eigenlijk is het overal toepasbaar. Een super tapijt!

Jabo tapijt 2431

Jabo tapijt 2431

Jabo Carpets realiseert uw droom vloerkleed

Jabo Carpets heet niet voor niets Jabo Carpets. Het bedrijf is net zo goed in het maken van karpetten en vloerkleden als in het produceren van tapijt. Bijna alle tapijtsoorten zijn ook verkrijgbaar als los vloerkleed. U kunt ze kopen in alle soorten en maten, in alle vormen. Eigenlijk is niks te gek.

Jabo houdt ervan uw meest creatieve ideeën om te zetten in de meest fantastische vloerkleden. Vraag ons naar informatie als u meer wilt weten. Of nog beter, kom naar onze showroom om samen te brainstormen over uw droom vloerkleed.

Vloerkleed Jabo tapijt 2627 - 570

Vloerkleed Jabo tapijt 2627 - 570

Vloerkleed Jabo tapijt 2623 - 210

Vloerkleed Jabo tapijt 2623 - 210


Interfloor tapijt is een topproducent van tapijt en vinyl

Interfloor tapijt begon bijna 200 jaar geleden als producent van biezen matten. Zo rond 1900 werd de naam ‘Eerste Nederlandse Mattenfabriek’. In de jaren ’60 veranderde het bedrijf de naam in Interfloor en groeide het uit tot de hedendaagse topproducent van met name tapijt en vinylvloeren.

Interfloor tapijt Allure-SDN 670

Interfloor tapijt Allure-SDN 670

Interfloor tapijt Excellence

Interfloor Excellence is een heerlijk luxe en superzacht hoogpolig tapijt. Het is gemaakt van bijzonder aaibare garens, waardoor het in de hoogste comfortklasse valt. U kunt zich heerlijk laten wegzinken in een warme, geriefelijke zee aan weldaad. Echt een bijzondere ervaring.

Interfloor Excellence tapijt reinigen is simpel en het onderhoud makkelijk. De kwaliteit van het tapijt is hoog, zodat uw vloerbedekking jarenlang meegaat zonder een spoor van slijtage te laten zien. Dit tapijt is leverbaar in vele verschillende kleuren. De opvallendste zijn: mosgroen, camel en goudgeel.

Interfloor tapijt Excellence 850

Interfloor Excellence 850

Interfloor tapijt Excellence 875

Interfloor Excellence 875

Interfloor tapijt Loft Project ECONYL

De typisch geblokte structuur van Interfloor tapijt Loft Project ECONYL heeft een sterke, bruisende uitstraling waarmee u een echte persoonlijkheid in huis haalt. Het fraaie lijnenspel in lengte- en breedterichting ontstaat door de gebruikte meerkleurige garens. Het resultaat is warme en krachtige elegantie.

Interfloor tapijt Loft Project ECONYL

Loft Project ECONYL 543

Interfloor duurzaam tapijt

Als u duurzaamheid belangrijk vindt, is het goed om te weten dat dit ECONYL tapijt gemaakt is van verantwoord ge-upcycled nylon.

Prachtig om te beseffen dat de garens in uw tapijt ooit wellicht van afgedankte vissersnetten waren die als zwerfvuil in de zee dreven. Verkrijgbaar in vele kleuren. We noemen oker en terra en andere pasteltinten, maar ook mosgroen en staalblauw.

Interfloor tapijt Allure-SDN 612

Interfloor tapijt Allure-SDN 612

Interfloor tapijt reinigen

Interfloor staat bekend om zijn kwaliteitsproducten. Ze stellen hoge eisen aan tapijt als het gaat om veiligheid, comfort en kwaliteit. Verder is er veel aandacht voor belangrijke technische eigenschappen. Dan hebben we het over kleurechtheid, brandwerendheid en het gemak van tapijt reinigen en onderhoud.

Interfloor tapijt Verona Wool 636 wollen tapijt

Interfloor tapijt Verona Wool 636

Interfloor tapijt Lana Wool 573 wollen tapijt

Interfloor tapijt Lana Wool 573


Kom uw tapijt uitzoeken in onze showroom

Bent u op zoek naar tapijt voor uw woning, dan moet u weten dat de keuze enorm is. Soms is het lastig door alle garens nog het tapijt te zien. Wij willen u graag helpen om een tapijt uit te zoeken dat helemaal bij u past.

In onze showroom kunnen wij u al heel veel voorbeelden laten zien. Zeker weten dat we er samen uitkomen.

Wilt u een afspraak maken? Fijn, het team van IPS staat klaar om u te helpen.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid