ARTURO FLOORING

Arturo produceert en levert prachtige gietvloeren van kunsthars en cement. Innovatief en duurzaam. Geschikt voor kantoren, instellingen, bedrijven en woningen. Hier vindt u de nieuwste producten en de laatste ontwikkelingen.


Arturo Color Collection 3.0

Arturo Color Collection 3.0

Voor de nieuwe Color Collection 3.0 lieten de mensen van Arturo zich inspireren door kleuren in de natuur. Het gaat om stijlvolle tinten die de sfeer in een ruimte bepalen. En het natuurlijke karakter maakt dat deze vloeren een positief effect hebben op gebruikers. Het resultaat is geweldig. De Arturo Color Collection 3.0 is verkrijgbaar bij IPS in Culemborg.

Arturo Color Collection 3.0 Arctic

Arturo Color Collection Arctic

Arturo Color Collection 3.0 Evergreen

Arturo Color Collection 3.0 Evergreen

Ice Cave: vloerkleur van het jaar!

‘Floors for change’, zo noemt Arturo het. Ice Cave is daar een perfect voorbeeld van. Het is niet voor niets uitverkozen tot vloerkleur van het jaar. Het is een plezierige kleur die rust brengt in een ruimte. Gaat goed samen met bijvoorbeeld robuuste muren en een aankleding van lichte houtsoorten. Alsof je ergens in de poolcirkel over de zee uitkijkt.

Gietvloer van Arturo in de kleur Ice Cave

Ice Cave vloerkleur van het jaar

Kalahari zorgt voor een aangename warmte

Iets totaal anders is de kleur Kalahari. Deze heeft een heerlijk warme uitstraling. Je voelt je haast een ontdekkingsreiziger die de lome woestijn doorkruist. Een grillig gebied met atypische structuren, ruigte en aardekleuren zoals Terracotta Red en Outback Dream. Kalahari tovert een ruimte om in een spannende plek met subtiele zandtinten.

Gietvloer beige Kalahari Arturo Flooring

Arturo Color Collection Kalahari

Ontdek trendy kleuren waaronder Amazone

Een nieuwe vloer uitkiezen voor uw woon- of werkomgeving is eenvoudiger dan ooit dankzij Arturo Style Compass. Het bestaat uit zes verschillende stijlrichtingen met elk een uniek en actueel kleurenpallet. Kies bijvoorbeeld het weelderige groen van Amazone, de stadsnatuur van Vancouver, de ruige power van de Rockies of het charmante chique van de Rivièra. Ze komen net als Ice Cave en Kalahari uit de Arturo Color Collection 3.0.

Arturo Color Collection 3.0 Amazone

Arturo Color Collection Amazone

Arturo Color Collection 3.0 Riviera

Arturo Color Collection Riviera

Arturo Floors For Change


Website Arturo Flooring
Arturo


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid