CUNERA

Cunera produceert en levert vloerkleden van uitzonderlijke kwaliteit. Made in Holland. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws over Cunera.


Sisal vloerkleed Oase van Cunera

Sisal vloerkleed Oase

Een Cunera vloerkleed voor elke smaak en elke ruimte

Een Cunera vloerkleed past bij ieders smaak en in elke ruimte. Prachtig om te zien, perfect afgewerkt en lekker comfortabel. Wilt u een sisal vloerkleed of een wollen vloerkleed? Bij Cunera dealer IPS vindt u gegarandeerd een ruime keuze. Zoals bijvoorbeeld wollen vloerkleed Santos.

Wollen vloerkleed Santos

Wollen vloerkleed Santos

Cunera sisal vloerkleed

Sisal vloerkleden zijn geliefd, omdat ze mooi zijn en tegen een stootje kunnen. Zo hebben de vloerkleden Trevi, Safari en Oase een robuuste weving. Ideaal voor huishoudens met een intensieve levensstijl. Deze kleden gaan ook goed samen met vloerverwarming. We kunnen ze leveren in verschillende kleuren.

Sisal vloerkleed Trevi

Trevi

Sisal vloerkleed Safari

Safari

Vloerkleed Montecito

Montecito is een geweven vloerkleed gemaakt van honderd procent sisal. De karakteristieke visgraat textuur en de hoogstaande randafwerking geven het kleed een bijzondere uitstraling. Past in elke ruimte en is helemaal op maat leverbaar, net als de andere Cunera vloerkleden.

Sisal vloerkleed Montecito

Montecito

Cunera wollen vloerkleed

De wollen vloerkleden van Cunera zijn van honderd procent zuiver scheerwol. Ze zien er stuk voor stuk erg mooi uit met een subtiele ribstructuur. Kijk maar eens naar vloerkleed Genève of Bergamo. Wollen vloerkleed Atlanta heeft een bijzondere mix van kleuren, wat ervoor zorgt dat u stof en binnengelopen vuil amper ziet. Lekker praktisch!

Wollen vloerkleed Geneve

Genève

Wollen vloerkleed Bergamo

Bergamo


Website Cunera
Cunera


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid