FORBO FLOORING

Forbo Flooring Systems heeft voor elke ruimte en elk project de juiste vloer. Hier vindt u nieuwe producten en de laatste ontwikkelingen.


Marmoleum Cocoa 2024

Cocoa 3587 Curcuma - Cocoa 3588 Eucalyptus

Marmoleum Cocoa 2024 van Forbo Flooring Systems

Met Marmoleum Cocoa 2024 presenteert Forbo Flooring Systems een geweldige nieuwe vloer in de serie duurzame designproducten. Marmoleum Cocoa is een geslaagd huwelijk tussen schoonheid en circulair denken. U vindt deze innovatieve vloer natuurlijk bij IPS in Culemborg.

Cacaoschillen worden unieke vloer

Marmoleum wordt van oudsher gemaakt in de Zaanstreek. Een regio die ook bekendstaat om haar levensmiddelenindustrie, zoals de verwerking van cacaobonen. Cacaoschillen zijn daarbij een afvalproduct. Het lukte Forbo om de taaie schillen zodanig te behandelen, dat ze als grondstof voor vloeren kunnen dienen. Het resultaat: Marmoleum Cocoa!

Forbo Marmoleum Cocoa 3592 - 3590 - Marmoleum Walton 3353

Cocoa 3592 Salted Caramel - Cocoa 3590 Meringue - Forbo Marmoleum Walton 3353

Modern, levendig, natuurlijk en rustgevend

Dankzij de cacaoschillen heeft Marmoleum Cocoa een heerlijke look and feel. De korrelige structuur van de vloer voelt lekker aan. De subtiele kleuring van minerale tinten geeft het geheel een tijdloze uitstraling. Modern, levendig, natuurlijk en rustgevend. We durven te stellen dat Marmoleum Cocoa past bij ieders smaak en in elke ruimte.

Marmoleum Cocoa 3592 Salted Caramel

Marmoleum Cocoa 3592 Salted Caramel

Meer voordelen van Marmoleum Cocoa

U kunt Marmoleum Cocoa eenvoudig combineren met alle mogelijke andere interieuritems. Dit is ook nog eens een gezonde vloer met zijn antibacteriële-, hygiënische- en antivirale eigenschappen. Makkelijk schoon te maken en te onderhouden. En de vloer gaat jarenlang mee. Na die tijd kan dit product helemaal gerecycled worden.

Marmoleum Cocoa schroot en nieuw op 3592 Salted Caramel

Marmoleum Cocoa schroot & nieuw op 3592 Salted Caramel


Novilon Nova Luxe van Forbo Flooring Systems

Forbo Flooring Novilon Nova Luxe 3016 light honey oak

Novilon Nova Luxe 3016 light honey oak

Als u een Novilon vloer zoekt met een luxe, elegante uitstraling, dan is Novilon Nova Luxe een goede keuze. Vraag ernaar bij IPS in Culemborg. Dit nieuwe product van Forbo Flooring Systems heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren. En deze vinylvloer is niet van een natuurlijke houten vloer te onderscheiden.

Forbo Eternal de Luxe project vinyl betonlook

Eternal de Luxe project vinyl

Forbo Novilon Nova Luxe is een echt kwaliteitsproduct

Het levensechte reliëf maakt dat u meteen in de gaten heeft dat dit een echt kwaliteitsproduct is. Nova Luxe is compleet met een dikte van 3 mm, een matte finish, verdiepte v-groef, natuurlijk ogende dessins en de brede, extra lange planken. Het wordt naadloos gelegd en heeft een authentieke, moderne uitstraling. Uiteraard is Nova Luxe geschikt voor vloerverwarming.

Novilon visgraat Forbo Eternal de Luxe 3073

Novilon visgraat Forbo Eternal de Luxe 3073

Novilon visgraat Forbo Eternal de luxe 3074

Novilon visgraat Forbo Eternal de Luxe 3074

Novilon Nova Luxe in houttinten of als betonlook vloer

Project vinyl is er in alle soorten en maten. Novilon Nova Luxe is speciaal ontworpen voor mensen die hun woonkamer, thuiskantoor, praktijk of andere ruimte een echte kwaliteitsimpuls willen geven. Laat de natuurlijke houttinten hun werk doen. Of kies voor een betonlook vloer in verschillende grijsvarianten of heerlijke steentinten. We kunnen Nova Luxe ook leveren als visgraat vloer.

Forbo Novilon Nova Luxe vinyl houtlook

Novilon Nova Luxe vinyl houtlook 3018 whitewashed oak

Forbo vinyl betonlook

Eternal de Luxe vinyl betonlook 3111 light neutral grey

Design om luxe op te leven

Bij Novilon noemen ze deze vloer ‘design om luxe op te leven’. En zo is het maar net, want Nova Luxe is ook nog eens zeer comfortabel, bijzonder geluiddempend tot wel 17dB, makkelijk schoon te maken, antistatisch en ftalaatvrij. Dat betekent dat er geen nare stofjes vrijkomen. Dit product van 100 procent Dutch Design kan na een lange levensloop volledig gerecycled worden.

Forbo project vinyl IPS Culemborg

Forbo project vinyl is verkrijgbaar bij IPS in Culemborg


Website Forbo Flooring
Forbo Flooring


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid