DUETTES

Duettes is niet het laatste album van Adele, maar een geweldig lid van de gordijnenfamilie. Duettes raambekleding zien er fantastisch uit, zijn zeer functioneel en ook nog eens energiebesparend.

Dat is lang niet alles. Duette gordijnen hebben nog meer bijzondere eigenschappen. IPS in Culemborg is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Wij hebben een prachtige collectie Duettes.


Duettes op maat

Duette op maat

Een Duette op maat is gemaakt van twee geplisseerde stukken stof die samen een honinggraatstructuur vormen. Vandaar ook de naam dubbel plissé gordijn, of dubbele plissés. Het ziet er heel strak uit. Ook omdat de trekkoorden amper te zien zijn.

Met een Duette gordijn kunt u op verschillende manieren het licht regelen. En omdat Duettes geluiddempend zijn, kunt u ze ook gebruiken om de akoestiek in een ruimte te verbeteren en geluiden van buiten te weren.

Duettes kleuren

We kunnen Duettes in ruim 100 verschillende kleuren leveren. Waaronder subtiele naturel kleuren en pasteltinten. De kans is dus groot dat uw favoriete kleur er ook tussen zit. Verder zijn Duette gordijnen verkrijgbaar in diverse materialen en texturen. U kiest, wij maken de Duette op maat!

De isolerende eigenschappen van Duettes

Duette gordijnen hebben bijzondere isolerende kwaliteiten. En dat is fijn als u het milieu belangrijk vindt en uw energierekening zo laag mogelijk wilt houden. De honinggraatstructuur van Duettes vormen eigenlijk een soort luchtkussentjes. En lucht isoleert. Zodat de warmte ’s winters lekker binnen blijft.

Die isolerende eigenschappen zijn ook bijzonder plezierig in een tijd dat de zomers steeds warmer lijken te worden. Zodoende houdt een Duette niet alleen de zon en warme lucht tegen, maar de koelte blijft ook binnen. Heerlijk deze warmte werende gordijnen.

Zonnelux Duette gordijnen

Verduisterend Duette gordijn op maat

Een verduisterend Duette gordijn op maat noemen we een Duette dag & nacht model. Is ideaal op uw slaapkamer. ’s Nachts lekker donker, zodat u goed doorslaapt. Overdag is er veel licht, zonder dat iemand naar binnen kan kijken.

Dit is mogelijk omdat een Duette dag & nacht model zowel een verduisterende als een licht doorlatende stof heeft. Dit model is heel eenvoudig te bedienen. U bepaalt zelf de stand van de gordijnen.

Duette of plissé: wat is het verschil

Als u ons vraagt: Duette of plissé: wat is het verschil? Dan nemen we toch even de vrijheid om eerst wat overeenkomsten te noemen. Zo zijn het allebei gordijnen; Duette gordijnen en plissé gordijnen. Ze passen voor elk raam en ze hebben beiden elegante plooien. Plissé betekent dan ook: geplooide stof.

Het belangrijkste verschil tussen Duettes en plissé zit hem in de vorm van de stof. Een Duette bestaat uit twee geplisseerde stoffen die samen een soort isolerend luchtkussentje vormen.

Een plissé bestaat uit één laag stof die zichzelf gracieus opvouwt als u het omhoog trekt. Nog een overeenkomst: het zijn allebei prachtige sfeermakers!

Elektrische Duette gordijnen

Elektrische Duette gordijnen

Elektrische Duette gordijnen leveren we standaard met een afstandsbediening. Zo kunt u ze eenvoudig naar eigen inzicht instellen. Maar het is ook mogelijk een Duette te bedienen met een handige app op uw telefoon of via een spraakassistent van bijvoorbeeld Google.

Onze elektrische Duettes zijn ook slim te maken door ze via afstandsbediening of app te koppelen met timers. De Duettes gaan automatisch open en dicht op de door u ingestelde tijden. Het is een heerlijke vorm van gemak en comfort.

Duette top down bottom up

Duettes top down bottom up zijn een bijzondere variant van deze toch al zo uitgesproken fraaie gordijnen. Hiermee kunt u de bovenkant van de gordijnen omlaag doen en de onderkant omhoog. De Duette staat dan in het midden vast.

Het voordeel is dat u zo een bijzondere lichtinval kunt creëren. Een ander voordeel is dat mensen buiten op ooghoogte niet naar binnen kunnen kijken. Dat is wel zo prettig als u gesteld bent op uw privacy.

Duette top down bottom up

Duettes zijn in bijna alle raamvormen verkrijgbaar

We kunnen gerust zeggen dat Duette gordijnen passen voor bijna alle soorten ramen. Dus u kunt Duettes monteren voor grote ramen met een maximum van 3,6m breed en 3m hoog. Maar ook voor kleine ramen, voor dakramen en voor afwijkende ramen.

De combinatie Duettes draaikiepraam is ook geen probleem. Gelukkig maar, want het zijn gewilde raamsoorten. U wilt natuurlijk geen hinder ondervinden bij het open- en dichtmaken. Wij zorgen ervoor dat u Duette gordijn perfect past.

Duette gordijnen inmeten

IPS heeft specialisten die met plezier en heel veel kennis en ervaring Duette gordijnen inmeten. Ze hebben verantwoordelijk werk.

De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe isolerende Duettes goed passen. Eigenlijk is inmeten het startpunt. Het begin van prachtige maatwerk Duettes in uw woning.

Montage Duette gordijnen

IPS kan ook zorgen voor de montage van uw Duette gordijnen. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw nieuwe Duettes helemaal goed hangen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw Duettes perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw Duette gordijnen.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder Duette gordijnen, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux Duette gordijnen

Zonnelux is een topmerk in het segment van maatwerk raamdecoraties. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder Duettes.

Zonnelux Duette gordijnen zijn geschikt voor alle mogelijke zonwerende toepassingen in woningen en interieurs. Duettes van Zonnelux zijn ook prachtig om te zien. Ze brengen sfeer en comfort en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot lamellen en Duette gordijnen.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Duette in de badkamer

Dankzij vochtbestendige stoffen kunnen we ook Duettes voor in de badkamer leveren. Ze kunnen goed tegen stoom en condens. Duette gordijnen bieden heel veel privacy en dat is fijn in de badkamer. We weten dat badkamerramen nogal eens afwijkende vormen hebben. Dat is geen enkel probleem met Duettes op maat.

Badkamer raambekleding Duette

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw Duettes uitzoeken in onze showroom

Duette gordijnen zijn een elegante vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we Duettes hebben die passen in elke ruimte en voor elk soort raam. Met een Duette bent u zelf de baas over licht en donker.

Als u interesse hebt in Zonnelux Duette gordijnen, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid