DUO ROLGORDIJNEN

Met duo rolgordijnen hebt u een ideale mix van een prachtige raamdecoratie, met een subtiele licht doorlatendheid en volop privacy. Het is de afgelopen jaren een echt populaire vorm van raambekleding geworden.

Dat begrijpen we goed want duo rolgordijnen stralen een luxueuze grandeur uit waar iedereen blij van wordt. IPS in Culemborg is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Wij hebben een prachtige collectie duo rolgordijnen.


Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijn op maat

Uiteraard leveren wij ook duo rolgordijnen op maat. We zorgen dat ze perfect passen in uw interieur. Duo rolgordijnen op maat tillen elke ruimte naar een hoger niveau, omdat ze zo veelzijdig zijn.

We kunnen duo rolgordijnen op maat leveren in talloze kleuren, afwerkingen en maten. De maximale afmeting is 3 meter hoog en 2,75 meter breed. Staat fantastisch voor dat grote venster. Het biedt veel mogelijkheden om te spelen met licht en schaduw.

Duo rolgordijn verduisterend

Duo rolgordijn verduisterend

Het is fijn dat we ook verduisterende duo rolgordijnen kunnen leveren. Daar is veel vraag naar. In de basis zijn duo rolgordijnen verduisterend omdat de donkere horizontale banen in een bepaalde stand netjes naast elkaar liggen.

Een verduisterend duo rolgordijn is heel fijn in de slaapkamer. Ze zijn bovendien ook behoorlijk geluidwerend. Zodoende hebt u geen binnenvallend licht en nauwelijks geluid van buiten. Dat is lekker slapen. Welterusten!

Met een duo rolgordijn kun je het daglicht filteren

Het bijzondere van duo rolgordijnen is ook het heerlijke spel dat u kunt spelen met licht en donker, zon en schaduw. Dat is mogelijk omdat de horizontale stoffen banen van het duo rolgordijn afwisselend zeer licht doorlatend-, semi licht doorlatend- en verduisterend zijn.

U bent de baas over het licht in huis. Een makkelijk te bedienen, innovatief systeem zorgt ervoor dat de banen zonder problemen desgewenst op elkaar of uit elkaar schuiven. U kunt elk moment van de dag bepalen wat voor soort licht er binnen mag vallen.

Duo rolgordijn elektrisch

De elektrische duo rolgordijnen in onze collectie kunt u makkelijk op afstand bedienen. Door middel van een meegeleverde afstandsbediening of via een app op uw smartphone.

In principe is het duo rolgordijn elektrisch omdat er een motor inzit of een accu die u eenvoudig kunt opladen. De belangrijkste voordelen van elektrische duo rolgordijnen zijn dat u ze eenvoudig kunt bedienen en ze bieden comfort, zeker als u gebruik maakt van bijvoorbeeld een timer.

Duo rolgordijnen voor iedere woonruimte

Het mooie van duo rolgordijnen is dat ze geschikt zijn voor iedere ruimte in huis. Een duo gordijn woonkamer zien we voor ons met een prachtig en comfortabel interieur en lekker veel licht.

In een duo gordijn badkamer is er ook genoeg ruimte voor licht, terwijl tegelijkertijd de privacy van mensen is gewaarborgd. Een duo gordijn keuken is een gezellige plek waar mensen bij elkaar komen om verhalen uit te wisselen. En om lekker te koken natuurlijk.

Duo rolgordijnen voor alle type ramen

We kunnen gerust zeggen dat duo rolgordijnen passen voor alle soorten ramen. Dus u kunt ook duo rolgordijnen monteren voor grote ramen, voor kleine ramen, voor dakramen en voor afwijkende ramen.

En jazeker, de combinatie duo rolgordijn draaikiepraam is ook geen enkel probleem. Gelukkig maar, want het zijn gewilde raamsoorten. U wilt natuurlijk geen hinder ondervinden bij het open- en dichtmaken. Wij zorgen ervoor dat u duo rolgordijn perfect past.

Zonnelux duo rolgordijnen

Welke kleuren en stoffen duo rolgordijnen zijn er?

We kunnen standaard 30 kleuren en afwerkingen voor uw duo rolgordijnen aanbieden. Maar iedere RAL-, NCS- of Sikkens kleur is ook mogelijk. Dus eigenlijk is de keuze haast eindeloos.

Zwarte duo rolgordijnen zijn behoorlijk populair, net als witte duo rolgordijnen. Maar overweeg ook eens de combinaties duo rolgordijn taupe, duo rolgordijn grijs of duo rolgordijn bruin. Het geeft uw woning een bijzondere uitstraling.

Duo rolgordijnen inmeten

IPS heeft specialisten die met plezier en heel veel kennis en ervaring duo rolgordijnen inmeten. Ze hebben verantwoordelijk werk.

De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe duo rolgordijnen goed passen. Eigenlijk is inmeten het startpunt. Het begin van prachtige maatwerk duo rolgordijnen in uw woning.

Montage duo rolgordijnen

IPS kan ook zorgen voor de montage van uw duo rolgordijnen. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw nieuwe duo rolgordijnen helemaal goed hangen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw duo rolgordijnen perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw duo rolgordijnen.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder duo rolgordijnen, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux duo rolgordijnen

Zonnelux is een topmerk in het segment raamdecoraties op maat. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder duo rolgordijnen.

Zonnelux duo rolgordijnen zijn geschikt voor alle mogelijke zonwerende toepassingen in woningen en interieurs. Zonnelux duo rolgordijnen zijn prachtig om te zien. Ze brengen sfeer en comfort en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot lamellen en duo rolgordijnen.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Design duo rolgordijnen aanpassen

De collectie duo rolgordijnen van Zonnelux bestaat uit prachtige stoffen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het uiterlijk en het design van het systeem zelf te verfraaien. U kunt het helemaal aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren, zoals zwart, wit, crème en aluminium. Ook is er keuze in materialen, bediening en onderlijsten. De adviseurs van IPS helpen u graag om uw duo rolgordijnen perfect met u te laten matchen.

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw duo rolgordijnen uitzoeken in onze showroom

Duo rolgordijnen zijn een elegante vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we duo rolgordijnen hebben die passen in elke ruimte en voor elk soort raam. Met onze duo rolgordijnen bent u zelf de baas over licht en donker.

Als u interesse hebt in Zonnelux duo rolgordijnen, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid