HORREN

Horren zorgen ervoor dat u uw ramen in voorjaar en zomer altijd open kunt zetten. Horren voorkomen dat insecten naar binnen vliegen of kruipen. Ze maken een einde aan hinderlijk gezoem en muggenbeten.

Horren zijn bijna onzichtbaar en vergroten het comfort in huis. Heerlijk. IPS in Culemborg is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Wij hebben een prachtige collectie horren.


Plissé hordeur openslaande deuren

plissé hordeur voor openslaande deuren

Horren op maat

Horren op maat maken het mogelijk om altijd een raam open te zetten. Zonder de vrees dat allerlei insecten naar binnen vliegen of kruipen. Zonder irritant gezoem rond uw hoofd, net op het moment dat u in slaap lijkt te vallen.

Om uw huis en uzelf gezond te houden is ventilatie erg belangrijk. Instanties adviseren om iedere dag 20 tot 30 minuten een raam open te zetten. Dat voorkomt schimmels en is goed voor uw gezondheid.

Horren deur

In het voorjaar en in de zomer is het heerlijk om buitendeuren helemaal open te zetten. Met een plissé hordeur is dat ook geen enkel probleem. Het geeft insecten geen kans om bij u naar binnen te vliegen of te kruipen.

Een plissé horren deur kunnen we niet alleen plaatsen voor een enkele deur, maar ook voor dubbele deuren, zoals openslaande tuindeuren.

Plissé hordeur

Een plissé hordeur is een deur van gaas. Als de plissé hordeur open is, zit hij opgevouwen als een harmonica tegen de zijkant van het deurkozijn. Wilt u de plissé hordeur dichtdoen om bijvoorbeeld insecten buiten te houden, dan kunt u de harmonica deur eenvoudig uittrekken.

Plissé hordeur op maat

Een plissé hordeur op maat kunnen we leveren voor deuren van minimaal 96 cm breed. Het is fijn als de plissé hordeur niet teveel opvalt, maar haast onzichtbaar zijn goede werk doet. Dat kan door bijvoorbeeld voor grijs gaas te kiezen. Of voor een onopvallende kleur voor het profiel.

Hordeur openslaande deuren

Een plissé hordeur voor openslaande deuren, zoals bijvoorbeeld tuindeuren, kunnen we leveren tot een breedte van maximaal 400 cm. Bij zo’n opening kunt u er ook voor kiezen om twee smallere plissé hordeuren te plaatsen die in het midden mooi aansluiten.

Rolhor raam

Een rolhor raam is een venster met een rolhor ervoor. Een rolhor maakt u eenvoudig open en dicht. Heel praktisch. De rolhor zit in een soort cassette. Die heeft zogeheten zijgeleidingsprofielen waarlangs de rolhor eenvoudig open en dicht kan schuiven.

We maken de rolhor precies op maat voor uw raam. Helemaal volgens uw wensen. We kunnen de hor bijvoorbeeld voor het kozijn monteren of in het kozijn. Meestal is het profiel van de rolhor wit. Maar hij kan desgewenst ook in RAL kleuren worden geleverd.

Inzethor

Een inzethor is relatief eenvoudig en erg efficiënt. Als het insectenseizoen aanbreekt, zet u de op maat gemaakte inzethor in het openstaande raam. In het najaar kan de hor weer worden verwijderd. Een inzethor heeft vaak een kliksysteem dat alles nog eenvoudiger maakt. Super handig, deze hor.

Inzethor draaikiepraam

De inzethor draaikiepraam wordt speciaal op maat gemaakt voor deze populaire ramen. Het maakt niet uit of het om houten kozijnen gaat of om kunststof kozijnen.

De op maat gemaakte inzethor draaikiepraam wordt met behulp van klemveren vastgezet in het kozijn. De basiskleur van het profiel is wit, maar desgewenst kunnen we deze ook leveren in een brede range aan RAL kleuren.

Voorzethor

Een voorzethor voor aluminium en houten kozijnen plaatsen we voor het raam. De montage is altijd ‘op de dag’. Dat houdt in dat het voorzethor over het kozijn valt. We leveren voorzethorren standaard met knevels, dat zijn handige draaiclips.

Maar een montage met scharnieren is ook mogelijk. Het profiel van de voorzethor heeft een witte basiskleur, maar desgewenst kunt u ook kiezen uit een brede range aan RAL kleuren.

Horrengaas

Het horrengaas in onze horren heeft een hele fijne structuur. Het is een niet te nemen barrière voor insecten, hoe klein deze zes potigen ook zijn. Het is verder wellicht goed om te weten dat horrengaas op geen enkele manier de lichtinval in huis belemmert.

Horren met anti pollengaas

Horren met anti pollengaas houden niet alleen insecten tegen, maar ook pollen van planten, bloemen, struiken en bomen. Het is een geweldige oplossing voor mensen met hooikoorts.

Horren met anti pollengaas zijn bijzonder effectief, omdat het gaas is behandeld met een speciale coating waar pollen zich aan hechten. Het resultaat: veel minder pollen in huis. Anti pollengaas kunnen we toepassen bij inzethorren en voorzethorren.

Kleuren horrengaas

De kleuren horrengaas zijn vrij beperkt. We leveren het gaas in horren standaard in de kleur zwart. Maar u kunt ook kiezen voor grijs. Dat is een net iets onopvallender kleur. Helaas kunnen we de rolhor niet met grijs horrengaas leveren.

Service inmeten en monteren

IPS heeft specialisten die met plezier en heel veel kennis en ervaring horren inmeten. Ze hebben verantwoordelijk werk. De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe op maat gemaakte horren goed passen.

IPS kan ook zorgen voor de montage van uw horren. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw nieuwe horren helemaal goed passen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw horren perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw horren.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder horren, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux horren

Zonnelux is een topmerk in het segment raamdecoraties op maat. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder horren.

Zonnelux horren zijn geschikt voor alle mogelijke insecten werende toepassingen in woningen en interieurs. Zonnelux horren zijn uiterst functioneel. Ze voorkomen hinderlijk gezoem en muggenbeten en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot lamellen en horren.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Samenstellen hordeur

In de Zonnelux collectie zitten vier verschillende soorten horren. De inzethor, de voorzethor, de rolhor en de plissé hordeur. U kunt de plissé hordeur helemaal volgens uw eigen voorkeuren samenstellen. Kiest u voor zwart gaas of grijs gaas? Voor een enkele hordeur of voor dubbele hordeuren?

En welke kleur moet het profiel van de plissé hordeur hebben? Standaard zijn de RAL kleuren 9010, 9016, 7016, 8019, 9006, 5011, 6009, 7021, 7039, 9005 en 9001. Voor andere RAL kleuren rekent Zonnelux een meerprijs. Verder kunnen we de hordeuren in het kozijn monteren of op het kozijn.

U ziet, er valt bij Zonnelux heel wat te kiezen als het om horren gaat.

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw horren uitzoeken in onze showroom

Horren zijn een bijzonder praktische en haast onzichtbare vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we horren hebben die passen in elke ruimte en voor elk soort raam. Met onze horren bent u zelf de baas over insecten en pollen in huis.

Als u interesse hebt in Zonnelux horren, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid