JALOEZIEËN

Met jaloezieën op maat kunt u in uw woonkamer spelen met licht. Elk moment van de dag is anders. Elk moment is uniek, omdat uw horizontale jaloezieën telkens zorgen voor een bijzondere lichtinval.

Licht dat lijnen maakt op muren en vloeren. Licht dat het ene moment sprankelt en het andere moment mysterieus is. IPS is een flagshipstore van Zonnelux. Wij hebben een prachtige collectie jaloezieën. Die kunnen we voor u inmeten, op maat maken en ophangen.


Houten jaloezieën wit op maat

Houten jaloezieën wit

Soorten jaloezieën

Jaloezieën zijn een vorm van zonwering. Ze bestaan uit losse stroken, die lamellen worden genoemd. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten.

Zodoende bestaan er bijvoorbeeld houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. De lamellen kunnen van boven naar beneden lopen of van links naar rechts. We hebben het dan over verticale jaloezieën en horizontale jaloezieën.

Horizontale jaloezieën gemaakt van aluminium worden ook wel Venetiaanse jaloezieën genoemd. Dit zijn misschien wel de meest voorkomende jaloezieën.

Wellicht hebt u ooit gehoord van een stoffen plooibare zonwering die omhoog en omlaag kan. Dat zijn Romeinse jaloezieën. Ze zorgen voor een mooie sfeer in huis.

Houten jaloezieën zwart

Houten jaloezieën zwart

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën op maat geven elke woonkamer een echt thuis gevoel. Ze stralen warmte uit en geborgenheid. En dan maakt het niet uit of u houdt van een modern interieur of van een klassiek interieur.

Houten jaloezieën passen altijd. Zeker als u uw houten jaloezieën op maat laat maken door de specialisten van IPS.

Wij houden van zwarte houten jaloezieën. Ze zijn zeer elegant en tillen elk interieur naar een hoger niveau. Zwarte jaloezieën spelen een prachtig spel met het warme zonlicht.

Het geeft een ongekende sfeer van verre buitenlanden. Dat geldt trouwens ook voor witte houten jaloezieën. Het lijkt wel of u op safari bent, terwijl u gewoon lekker thuis op de bank zit.

We maken alle houten jaloezieën op maat. Lindehout en abachi zorgen voor een lange levensduur. De bijzondere lak kleurt het hout en kan tegen de zon.

Houten jaloezieën zwart in een kinderkamer

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn geweldig als raamdecoratie. Op de eerste plaats zijn ze ideaal om zonnestralen tegen te houden en om het licht in huis te reguleren. Zeker in een moderne ruimte komen ze erg goed tot hun recht, dankzij de praktische, professionele uitstraling.

Aluminium jaloezieën kunnen uitstekend tegen vocht, zodat ze het ook goed doen in natte ruimtes zoals badkamer en keuken. Die vochtbestendigheid maakt verder dat u aluminium jaloezieën redelijk eenvoudig kunt reinigen met een simpel sopje van water en wat zeep.

Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën

Welke lamelbreedtes zijn er beschikbaar?

Welke lamelbreedtes zijn er beschikbaar? Dat is een goeie vraag, want de breedte van de lamellen bepaalt ook de lichtinval. Hoe breder, hoe meer licht. Aluminium jaloezieën kunnen we leveren in lamelbreedtes van 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm.

Voor houten jaloezieën hanteren we de breedtematen 25 mm, 35mm, 50mm en 65mm.

Ook voor lamelbreedtes geldt dat het een kwestie van smaak is. De een houdt van dunne lamellen, de andere van brede. Het is ook een modekwestie, want momenteel zijn brede lamellen erg trendy.

Wij adviseren sowieso om voor kleine ramen jaloezieën met smalle lamellen te hangen en voor grote ramen of glazen puien jaloezieën met brede lamellen.

Zonnelux aluminium jaloezieën collectie

Kleuren en ladderbanden

Een ander voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze verkrijgbaar zijn in meer dan 200 kleuren. Dus ook in uw lievelingskleur. Kiest u een kleur die er echt uitspat voor een vrolijke twist? Of gaat u voor meer aardse tinten die rust brengen en geborgenheid.

We horen het graag als u onze showroom komt bezoeken!

Het is mogelijk om met zogeheten ladderbanden de jaloezieën nog meer aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Een ladderband is een strook die verticaal over de lamellen loopt. We hebben brede formaten van 25 en 38 mm.

Smalle ladderbanden zijn ook mogelijk. Het nieuwste model is slechts 10 mm breed en vormt een prachtige combinatie met de 50 mm brede lamellen van aluminium jaloezieën.

Zonnelux houten jaloezieën collectieboek

Jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat is eigenlijk vanzelfsprekend. Geen huis is hetzelfde, geen raam is hetzelfde. Waarom zouden de jaloezieën die ervoor hangen wel standaard moeten zijn? Nee, het is precisiewerk. Jaloezieën komen het best tot hun recht als ze helemaal op maat zijn gemaakt.

Maatwerk vraagt om vakmensen, om meedenken, en om materialen van de beste kwaliteit. Het mooie is ook dat we bijvoorbeeld aluminium jaloezieën in elke maat en in vele vormen kunnen maken. Ze passen dus ook voor niet standaard ramen en deuren.

Jaloezieën op maat zwart

Jaloezieën in laten meten

Jaloezieën in laten meten kunt u met gerust hart overlaten aan de specialisten van IPS. Zij zijn bij uitstek toegerust om maatwerk jaloezieën perfect in te meten en te monteren. Het maakt niet uit of het om houten jaloezieën wit gaat of om aluminium jaloezieën.

U wilt jaloezieën die perfect op maat zijn gemaakt. Om dat te bereiken is inmeten erg belangrijk. Dat is secuur werk dat geconcentreerd moet worden uitgevoerd. Eigenlijk is dat het startpunt. Het begin van die prachtige maatwerk jaloezieën in uw huiskamer.

Jaloezieën op de dag

Jaloezieën In de dag en Op de dag

Jaloezieën in de dag monteren houdt in dat we ze bevestigen aan de binnenkant van een kozijn. Het is een moderne, veel gekozen methode. Logisch want raam en jaloezieën vormen op deze manier één geheel. Zonder dat er iets uitsteekt. Dat ziet er prachtig uit. Bij deze methode is nauwkeurig opmeten erg belangrijk.

Jaloezieën op de dag monteren betekent dat we ze bevestigen aan het plafond of vlak boven het raam. Mensen die hier voor kiezen zijn er erg tevreden over. Het is ook zeer functioneel bij bijvoorbeeld smalle ramen met weinig ruimte in het kozijn.

Jaloezieën in de dag en op de dag

Elektrische jaloezieën

Bent u op zoek naar elektrische jaloezieën? Dan zit u goed bij IPS. Wij begrijpen dat u optimaal wilt genieten van uw jaloezieën. Kies dus voor pure luxe en gemak. Onze houten jaloezieën en aluminium jaloezieën kunnen we voorzien van elektrische bediening.

Hiermee kunt u de lamellen met een afstandsbediening, telefoon of wandschakelaar automatisch in elke gewenste positie kantelen. U kunt kiezen tussen een bekabelde motor of een accumotor die u enkele keren per jaar kunt opladen via een usb-kabel.

Jaloezieën op laten hangen

Jaloezieën op laten hangen door de vakmensen van IPS. Het is specialistisch werk dat we graag voor u doen. Wij vinden het belangrijk u te ontzorgen. Daarom geven wij advies, kunnen wij de jaloezieën voor u opmeten en monteren.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw aluminium- of houten jaloezieën perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze in de dag of op de dag, precies wat u hebt uitgekozen.

Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag plezier van uw jaloezieën en hun dans met het licht.

Jaloezieën op laten hangen

Jaloezieën op laten hangen door de vakmensen van IPS

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder jaloezieën, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux jaloezieën

Het Brabantse bedrijf Zonnelux is in de Benelux één van de bepalende spelers op de markt van maatwerk raamdecoraties. Hun motto is: ‘Ieder raam verdient een sieraad’. Het assortiment is zo breed dat ze voor iedere woning, elk interieur en elk raam een perfect passende oplossing hebben.

Zonnelux aluminium jaloezieën en Zonnelux houten jaloezieën zijn echte topproducten. Omdat veel mensen op dit moment een voorkeur hebben voor natuurlijke materialen, zijn Zonnelux houten jaloezieën erg geliefd. Ze brengen sfeer en gezelligheid in huis. Want de lichtinval is prachtig.

Jaloezieën in de dag

Zonnelux Megaview

Met Megaview krijgen uw aluminium jaloezieën een uniek extra waar u helemaal blij van wordt. Zonnelux Megaview is een systeem waardoor de aluminium lamellen op een speciale manier kantelen. Twee lamellen schuiven als het ware op elkaar.

De ruimte tussen twee lamellen wordt op die manier ook dubbel zo groot. Met andere woorden: u krijgt veel meer licht binnen. Een ander voordeel is dat u een nog beter zicht naar buiten hebt. Zonnelux Megaview vergroot de mogelijkheden om met licht te spelen en te experimenteren.

Zonnelux Megaview

Zonnelux Megaview®

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw jaloezieën uitzoeken in onze showroom

Als u interesse hebt in Zonnelux jaloezieën, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Als u een keuze hebt gemaakt, spreken we af wanneer één van onze specialisten bij u thuis alles precies komt opmeten. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw jaloezieën uiteindelijk perfect passen.

Vervolgens sturen wij alle gegevens naar Zonnelux. Zij gaan direct aan de slag om uw wensen vorm te geven. Uw jaloezieën worden helemaal op maat gemaakt in één van de Zonnelux fabrieken in Europa.

Als uw jaloezieën de Zonnelux fabriek verlaten, nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor de montage. Dat is een nauwgezet werk dat vraagt om vakmanschap, kennis en ervaring.

U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Dankzij IPS weet u dat het goed komt. Na deze vakkundige montage kunt u jarenlang genieten van de sfeer en de schoonheid van uw nieuwe jaloezieën.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid