LAMELLEN

Van lamellen als raamdecoratie worden mensen echt enthousiast. En we geven graag toe dat het er altijd prachtig uitziet. Kijk maar eens naar die indrukwekkende verticale lamellen voor een groot raam.

IPS in Culemborg is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Wij hebben een prachtige collectie lamellen.


Verticale lamellen

Lamellen op maat

Lamellen op maat zijn bij ons eigenlijk de standaard, want er is zoveel keuze. Bijvoorbeeld: wilt u stoffen lamellen, PVC lamellen of aluminium lamellen? Komen de lamellen voor schuine ramen, wilt u lamellen voor een schuifpui of voor gewone ramen?

Lamellen op maat zijn praktisch en zeer gewild. Ze hebben goede zonwerende eigenschappen. Wij maken ze perfect passend voor uw raam. Met de door u gewenste stof in uw favoriete kleur. U kunt ook de breedte van de lamellen zelf bepalen. Ze zijn er in de maten 50mm, 70mm, 89mm en 127mm.

Lamellen op maat
Lamellen op maat

Lamellen in diverse materialen en kleuren

Verticale lamellen zijn echte sfeermakers. Ze zorgen ervoor dat een ruimte groter lijkt. En u bepaalt zelf welke materialen met welke uitstraling het beste bij u passen. Het is logisch dat stoffen lamellen een andere invloed op een ruimte hebben dan PVC lamellen of aluminium lamellen.

Lamellen zonwering kunnen we in heel veel verschillende kleuren leveren. Lange tijd waren witte lamellen erg populair. Nu zien we een trend dat steeds meer mensen kiezen voor zwarte lamellen. Ziet er grandioos uit!

Zonnelux lamellen collectieboeken

Verduisterende lamellen of lichtdoorlatend

Verduisterende lamellen kunnen gemaakt zijn van textiel, aluminium of PVC. Fijn voor in uw slaapkamer, want een goede nachtrust is belangrijk. U moet weten dat lamellen echter nooit totaal verduisterend zijn. Langs de zijkanten zitten altijd wel wat lichtkieren.

Lamellen in combinatie met verduisterende overgordijnen is daarvoor een goede oplossing.

Stoffen lamellen kunnen we ook leveren in een licht doorlatende variant en een transparante uitvoering. Die zijn allebei iets minder strak geweven, maar voor een deel wel zonwerend. Transparante lamellen zijn zelfs doorzichtig. Dat geeft heel veel sfeer in huis.

Verticale stoffen lamellen

Handmatig of elektrische lamellen

U kunt kiezen of u de lamellen handmatig wilt bedienen of elektrisch. Elektrische lamellen leveren we standaard met een afstandsbediening. Zo kunt u ze eenvoudig naar eigen inzicht instellen.

Maar het is ook mogelijk deze raambekleding te bedienen met een handige app op uw telefoon of via een spraakassistent van bijvoorbeeld Google.

Onze elektrische lamellen zijn ook slim te maken door ze via afstandsbediening of app te koppelen met timers. Ze gaan automatisch open en dicht op de door u ingestelde tijden. Het is een heerlijke vorm van gemak en comfort.

Verticale lamellen kopen

Wij zijn een hecht familiebedrijf dat al vele jaren alle mogelijke raamdecoraties en raambekleding levert aan tevreden klanten. We hebben ook een uitgebreid assortiment verticale lamellen. We kunnen ze leveren in diverse materialen, structuren en afwerkingen. En we hebben een compleet aanbod aan kleuren.

Verticale lamellen op maat gemaakt

Service inmeten en monteren

IPS heeft specialisten die met plezier en heel veel kennis en ervaring lamellen inmeten. Ze hebben verantwoordelijk werk. De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe op maat gemaakte lamellen goed passen.

IPS kan ook zorgen voor de montage van uw verticale lamellen. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw nieuwe lamellen helemaal goed hangen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw lamellen perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw lamellen.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder lamellen, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux Lamellen

Zonnelux is een topmerk in het segment raamdecoraties op maat. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder verticale lamellen.

Zonnelux lamellen zijn geschikt voor alle mogelijke zonwerende toepassingen in woningen en interieurs. Ze zien er prachtig uit. Lamellen brengen sfeer en comfort en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot duo rolgordijnen en lamellen.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Lamellen voor grote ramen

Lamellen zijn bijzonder geschikt voor grotere oppervlaktes. Wij kunnen lamellen leveren van maar liefst 5 meter breed en 3 meter hoog. Die omvang is ideaal voor een schuifpui, tuindeuren of grote ramen.

Uit praktische en esthetische overwegingen kunt u er voor kiezen om u schuifpui lamellen te voorzien van een middensluiting. Dan openen de lamellen in het midden en schuiven ze naar beide zijkanten.

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw lamellen uitzoeken in onze showroom

Verticale lamellen zijn een elegante vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we lamellen hebben die passen in elke ruimte en voor veel soorten ramen. Met onze duo rolgordijnen bent u zelf de baas over licht en donker.

Als u interesse hebt in Zonnelux lamellen, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid