PANEELGORDIJNEN

Paneelgordijnen hebben de vorm van een grote rechthoek. Het zijn grote stoffen doeken die in rails, los van elkaar kunnen bewegen.

IPS in Culemborg is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Wij hebben een prachtige collectie paneelgordijnen.


Paneelgordijn op maat

Paneelgordijnen op maat

Paneelgordijn op maat

Een paneelgordijn op maat is erg mooi om te zien. Het is een aanwinst voor elke woning. Daarnaast zijn ze zeer praktisch. Paneelgordijnen zijn zonwerend, ze bieden privacy en zorgen voor een goede akoestiek in een ruimte.

U kunt paneelgordijnen op maat laten maken door uw persoonlijke voorkeuren door te geven als het gaat om stoffen, de mate van lichtdoorlatendheid, de wijze van bedienen en de kleuren. U kunt zo nodig per paneel een andere kleur kiezen.

Paneelgordijn op maat

Paneelgordijnen verduisterend of lichtdoorlatend

Verduisterende paneelgordijnen zijn fijn voor in uw slaapkamer. Mensen slapen het beste als het echt donker is. In feite zijn paneelgordijnen verduisterend omdat de stof waarvan ze gemaakt zijn, een hele dichte weving heeft.

Paneelgordijnen kunnen we ook leveren in een licht doorlatende variant en een transparante uitvoering. Die zijn allebei iets minder strak geweven, maar voor een deel wel zonwerend. Transparante paneelgordijnen zijn zelfs doorzichtig. Dat geeft heel veel sfeer in huis.

Paneelgordijnen verduisterend of lichtdoorlatend

Paneelgordijnen schuifpui

Een belangrijke vraag van mensen is of we paneelgordijnen ook op maat kunnen maken voor een schuifpui of voor hoge en brede ramen? Zeker weten! Sterker, het lijkt wel of paneelgordijnen zijn ontwikkeld voor grote raampartijen.

We kunnen een paneelgordijn leveren met een maximale hoogte van 3 meter en een breedte tot wel 6 meter. U kunt er bij zo’n breedte ook voor kiezen om meerdere smallere paneelgordijnen naast elkaar te monteren. Dat is een prachtig gezicht.

Paneelgordijnen als scheidingwand

Paneelgordijnen voor het raam zijn een mooie manier om het licht in een ruimte te reguleren. Maar u kunt paneelgordijnen ook op een andere manier toepassen. Wat dacht u van paneelgordijnen als scheidingswand?

Paneelgordijnen als roomdivider zijn een bijzonder praktische en creatieve manier om een ruimte op te delen. Maak met één druk op de knop een thuiskantoor in uw woonkamer. Of een afgeschermde speelplek voor uw kinderen.

Ongetwijfeld kunt u zelf ook een toepassing bedenken. Het aantal mogelijkheden is groot.

Verschuiven van de paneelgordijnen

De paneelgordijnen die wij leveren, kunt u open- en dichtschuiven door middel van rails. Bij paneelgordijnen noemen we dat sporen. U kunt met de panelen schuiven om zelf uw favoriete stand te bepalen als het gaat om privacy en lichtinval.

Paneelgordijnen rails

We monteren paneelgordijnen met minimaal twee en maximaal vijf sporen. Voor paneelgordijn rails zijn die aantallen logisch. U moet er rekening mee houden dat hoe breder een paneelgordijn is, hoe meer sporen er nodig zijn. Dit om optimaal te kunnen profiteren van alle voordelen van paneelgordijnen.

Paneelgordijnen rails

Service inmeten en monteren

IPS heeft specialisten die met plezier en heel veel kennis en ervaring paneelgordijnen inmeten. Ze hebben verantwoordelijk werk. De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe op maat gemaakte paneelgordijnen goed passen.

IPS kan ook zorgen voor de montage van uw paneelgordijnen. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw nieuwe paneelgordijnen helemaal goed hangen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw paneelgordijnen perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw paneelgordijnen.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder paneelgordijnen, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux Paneelgordijnen

Zonnelux is een topmerk in het segment raamdecoraties op maat. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder paneelgordijnen.

Zonnelux paneelgordijnen zijn geschikt voor alle mogelijke zonwerende toepassingen in woningen en interieurs. Ze zijn prachtig om te zien. Ze brengen sfeer en comfort en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux paneelgordijnen

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot lamellen en paneelgordijnen.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Kleuren paneelgordijnen

Voor paneelgordijnen zijn er wel 303 verschillende kleuren beschikbaar. We durven dus gerust te stellen dat er echt iets te kiezen valt. Zeker als u weet dat u die kleuren ook met elkaar kunt combineren.

Meerdere kleuren per paneel, elk paneel een eigen kleur of elk paneel een eigen kleur met een andere mate van transparantie. Er is heel veel mogelijk. En om het helemaal af te maken, kunt u ook nog kiezen uit een range aan mooie paneelclips voor rolgordijnstoffen.

Paneelgordijnen van rolgordijnstof

Paneelgordijnen van rolgordijnstof maken we met een klikprofiel vast aan de rails. Deze paneelgordijnen hebben we aan de bovenkant dus afgewerkt met een aluminium klikprofiel.

Aan de onderkant zit een aluminium onderlijst. Die maakt dat uw paneelgordijn helemaal goed hangt. Als u wilt kunnen we de onderlijsten ook leveren in de kleur wit.

Paneelgordijnen van washi stof

Washi is oorspronkelijk een Japanse stof die voor de stevigheid vaak in zogeheten baleinen wordt verdeeld. U ziet meteen dat het iets bijzonders is. Paneelgordijnen van washi stof krijgen aan de bovenzijde een afwerking met klittenband. Hiermee wordt het paneel aan de rail vastgemaakt.

Paneelgordijnen met washi stof geven uw interieur een grandioos Aziatisch accent met prachtige lichtinval. We leveren ze standaard met 20 mm baleinen en een onderlijst. U kunt ook kiezen voor 10 mm of 50 mm baleinen.

Paneelgordijnen van washi stof

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw paneelgordijnen uitzoeken in onze showroom

Paneelgordijnen zijn een elegante vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we paneelgordijnen hebben die passen in elke ruimte en voor vele raamsoorten. Met onze paneelgordijnen bent u zelf de baas over licht en donker.

Als u interesse hebt in Zonnelux paneelgordijnen, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid