PLISSÉGORDIJNEN

Plisségordijnen zijn geplooide gordijnen met een geweldige uitstraling. We komen ze overal tegen. In klassieke interieurs stralen ze net zo mooi als in moderne huiskamers. Ze geven iedere ruimte een meerwaarde.

Plisségordijnen zijn een stijlvolle vorm van raambekleding. Subtiele licht doorlatendheid gecombineerd met optimale privacy en pure schoonheid. IPS in Culemborg is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Wij hebben een prachtige collectie plisségordijnen.


Plisségordijn op maat

Plisségordijnen op maat

U wilt plisségordijnen op maat en dat begrijpen we. Plissé is trendy, praktisch en oogstrelend. Dat komt onder meer door die mooie plooien, die we kunnen leveren in breedtes van 20mm en 32 mm.

Een plisse gordijn op maat betekent dat we ze perfect passend maken voor uw raam. Met de door u gewenste stof in uw favoriete kleur. Momenteel is een zwart plisse gordijn erg gewild.

Witte plisségordijnen zijn in opkomst, net als pasteltinten. Het mooie is dat we plisse gordijnen in talloze stoffen, texturen en kleuren kunnen leveren. Er valt dus echt iets te kiezen.

Verduisterende plisségordijnen of transparant

Een plissé is leverbaar met verduisterende stoffen en met licht doorlatende stoffen. U kunt zelf kiezen welke soort u in welke ruimte toepast. Zonwerende plissegordijnen zijn tenslotte niet in elke kamer een noodzaak.

Het is mogelijk verduisterende en transparante stoffen te combineren in één plissé. Dan krijgt u het zogeheten dag & nacht model. Die is zeer functioneel in slaapkamers. Al moeten we daar bij vermelden dat verduisterende plisse gordijnen een ruimte net iets minder donker maken dan verduisterende Duettes.

Plissé of Duette: wat is het verschil

Plissé of Duette: wat is het verschil? Het is een vraag die we vaak te horen krijgen in onze showroom. Het belangrijkste verschil tussen plissé en Duette zit in de vorm van de stof.

Een plissé bestaat uit één laag stof die zichzelf gracieus opvouwt als u het omhoog trekt. Een Duette bestaat uit twee geplisseerde stoffen die samen een soort isolerend luchtkussentje vormen. Een honinggraat plisse gordijn bestaat dus niet.

Zonnelux plisségordijnen

Plissé top down bottom up

Plisségordijnen top down bottom up zijn een bijzondere variant van deze toch al zo uitgesproken mooie gordijnen. Hiermee kunt u de bovenkant van de gordijnen omlaag doen en de onderkant omhoog. De plisse staat dan in het midden vast.

Het voordeel is dat u zo een bijzondere lichtinval kunt creëren. Een ander voordeel is dat mensen buiten op ooghoogte niet naar binnen kunnen kijken. Dat is wel zo prettig als u gesteld bent op uw privacy.

Elektrische plisségordijnen

Elektrische plissé gordijnen leveren we standaard met een afstandsbediening. Zo kunt u ze eenvoudig naar eigen inzicht instellen. Maar het is ook mogelijk deze raambekleding te bedienen met een handige app op uw telefoon of via een spraakassistent van bijvoorbeeld Google.

Onze elektrische plissés zijn ook slim te maken door ze via afstandsbediening of app te koppelen met timers. De gordijnen gaan automatisch open en dicht op de door u ingestelde tijden. Het is een heerlijke vorm van gemak en comfort.

Plisségordijnen zijn geschikt voor ieder raam

We kunnen gerust zeggen dat plisségordijnen passen voor bijna alle soorten ramen. Dus u kunt plissés monteren voor grote ramen met een maximum van 2,95m breed en 2,6m hoog.

Maar plissegordijnen passen net zo goed voor kleine ramen en voor ramen met afwijkende maten. Zo zijn de combinaties plisse gordijn dakraam en plisse gordijn schuin raam geen enkel probleem.

Met de combinatie plisségordijn draai kiepraam hebben we ook geen enkele moeite. Gelukkig maar, want het zijn gewilde raamsoorten. U wilt natuurlijk geen hinder ondervinden bij het open- en dichtmaken. Wij zorgen ervoor dat u plisségordijn perfect past.

Plisségordijnen inmeten

IPS heeft specialisten die met plezier en heel veel kennis en ervaring plisségordijnen inmeten. Ze hebben verantwoordelijk werk.

De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe op maat gemaakte plissés goed passen. Eigenlijk is inmeten het startpunt. Het begin van prachtige maatwerk plisségordijnen in uw woning.

Montage plisségordijnen

IPS kan ook zorgen voor de montage van uw plisségordijnen. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw nieuwe plissés helemaal goed hangen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw plisségordijnen perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw plisse gordijnen.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder plisségordijnen, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux plisségordijnen

Zonnelux is een topmerk in het segment raamdecoraties op maat. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder plisségordijnen.

Zonnelux plissés zijn geschikt voor alle mogelijke zonwerende toepassingen in woningen en interieurs. Het zijn prachtige gordijnen om te zien. Ze brengen sfeer en comfort en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot lamellen en plisségordijnen.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Plisségordijnen in de keuken

Een keuken is vaak wat vochtig. Er wordt gekookt, gebakken en gebraad. Dat maakt dat uw raamdecoratie in de keuken net iets sneller de kans loopt vies te worden.

Zonnelux heeft enkele vuilafstotende stoffen in het assortiment die dat voorkomen. Als u ervoor kiest uw plisségordijnen op maat te laten maken met deze stoffen, weet u zeker dat u de perfecte raamdecoratie voor uw keuken hebt.

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw Plisségordijnen uitzoeken in onze showroom

Plisségordijnen zijn een bijzonder stijlvolle vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we plissés hebben die passen in elke ruimte en voor elk soort raam. Met onze plissegordijnen bent u zelf de baas over licht en donker.

Als u interesse hebt in Zonnelux plisségordijnen, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid