VOUWGORDIJNEN

De populariteit van vouwgordijnen groeit en groeit. In bijna ieder interieurprogramma op televisie spelen prachtige vouwgordijnen een stralende rol op de achtergrond. We zien vouwgordijnen zwart of wit, linnen vouwgordijnen, vouwgordijnen landelijke stijl en heel veel meer varianten.

IPS in Culemborg is een Flagshipstore van Zonnelux. Daar zijn we trots op. Wij hebben een prachtige collectie vouwgordijnen.


Linnen vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen verdienen alle mogelijke roem, want het zijn sfeerbrengers bij uitstek. Zeker als het vouwgordijn op maat is gemaakt. Helemaal perfect passend bij uw raam, uw interieur en uw persoonlijkheid.

Vouwgordijnen op maat zijn trendy en praktisch. Ze hebben goede zonwerende eigenschappen. We maken ze perfect passend voor uw raam. Met de door u gewenste stof in uw favoriete kleur. Momenteel is een zwart vouwgordijn erg gewild.

Verduisterende vouwgordijnen op maat

Verduisterende vouwgordijnen op maat kunnen we leveren in ruim 100 verschillende kleuren. Dus ook lichte tinten. Echt fijn als u bijvoorbeeld houdt van een fris lichte slaapkamer.

Uiteindelijk zijn vouwgordijnen verduisterend omdat de weving van de gebruikte stof zeer dicht is. Er kan letterlijk geen licht door. Vaak gaat het om polyester van zeer hoge kwaliteit. Dat is kleurecht, vochtregulerend en het krimpt niet.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Licht doorlatende vouwgordijnen zijn ideaal als u graag vouwgordijnen voor uw ramen ziet, maar het binnen niet te donker wilt hebben. In de kern zijn de stoffen van deze vouwgordijnen lichtdoorlatend, omdat ze iets minder strak geweven zijn. Ze houden de zon behoorlijk tegen, net als een deel van de warmte.

Met licht doorlatende vouwgordijnen kiest u voor een interieur waar vriendelijk, sfeervol licht overheerst. Mensen kunnen niet naar binnenkijken. Uw privacy is dus gegarandeerd. Heerlijk voor in de woonkamer, in de keuken of in uw thuiskantoor.

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn echte sfeermakers in iedere ruimte. In de basis zijn deze vouwgordijnen transparant omdat ze nog iets minder dicht geweven zijn dan licht doorlatende vouwgordijnen. Het voordeel is dat u door de stof heen kunt kijken.

Die eigenschap maakt ook dat transparante vouwgordijnen veel licht doorlaten, terwijl ze wel de scherpste randjes van het zonlicht halen. Heerlijk als zonlicht binnen mag schijnen zonder hinderlijk te zijn. Wij monteren transparante vouwgordijnen vaak in werkkamers, woonkamers en in keukens.

Combineer vouwgordijnen met overgordijnen

We hebben het vaak over combinaties. Weet u wat een bijzonder aansprekende combinatie is? Vouwgordijnen met overgordijnen. Combineer vouwgordijnen met overgordijnen en de wereld ziet er ineens anders uit. Mooier, sprankelender, een feest voor uw interieur.

Misschien ligt het aan het samenspel van vouwgordijnen die omhoog en omlaag gaan en de overgordijnen die naar de zijkanten toe bewegen. Dit geeft een verrassende dynamiek aan uw woonkamer. Het is een gevoel van thuiskomen. Van alles is zoals het hoort en zo is het goed.

Elektrische Vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen leveren we standaard met een afstandsbediening. Zo kunt u ze eenvoudig naar eigen inzicht instellen. Maar het is ook mogelijk deze raambekleding te bedienen met een handige app op uw telefoon of via een spraakassistent van bijvoorbeeld Google.

Onze elektrische vouwgordijnen zijn ook slim te maken door ze via afstandsbediening of app te koppelen met timers. De gordijnen gaan automatisch open en dicht op de door u ingestelde tijden. Het is een heerlijke vorm van gemak en comfort.

Vouwgordijnen inmeten

IPS heeft specialisten die met plezier en heel veel kennis en ervaring vouwgordijnen inmeten. Ze hebben verantwoordelijk werk.

De maten die zij doorgeven zijn bepalend of uw nieuwe op maat gemaakte vouwgordijnen goed passen. Eigenlijk is inmeten het startpunt. Het begin van prachtige maatwerk vouwgordijnen in uw woning.

Montage Vouwgordijnen

IPS kan ook zorgen voor de montage van uw vouwgordijnen. Het is specialistisch werk. Onze vakmensen werken bijzonder nauwkeurig. Ze zijn pas tevreden als uw nieuwe vouwgordijnen helemaal goed hangen en alles netjes is opgeruimd.

Als u ervoor kiest ons het werk te laten doen, weet u zeker dat uw vouwgordijnen perfect worden opgemeten en op maat gemaakt. Vervolgens monteren we ze met uiterste precisie. Op die manier hebt u jarenlang, dag na dag, plezier van uw vouwgordijnen.

Merken

Voor alle mogelijke raamdecoratie en raambekleding, waaronder vouwgordijnen, werken we nauw samen met Zonnelux. We zijn een Flagshipstore van dit Nederlandse topmerk. Daar zijn we trots op. Het zijn prachtige producten die we met liefde en plezier bij u thuis monteren.


Zonnelux Vouwgordijnen

Zonnelux is een topmerk in het segment raamdecoraties op maat. Met de slogan: ‘Ieder raam verdient een sieraad’, als uitgangspunt maken ze prachtige producten. Waaronder vouwgordijnen.

Zonnelux vouwgordijnen zijn geschikt voor alle mogelijke zonwerende toepassingen in woningen en interieurs. Deze gordijnen zijn prachtig om te zien. Ze brengen sfeer en comfort en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonnelux Flagshipstore IPS

Bij Zonnelux Flagshipstore IPS kunt u terecht voor het volledige assortiment van dit Nederlandse topbedrijf. Ze maken alles op het gebied van raamdecoratie. Van shutters en houten jaloezieën, tot lamellen en vouwgordijnen.

Bij IPS vindt u ook de unieke Piet Boon collectie. De producten van deze wereldberoemde ontwerper bieden we aan onder de naam: Piet Boon by Zonnelux.

Vouwgordijnen voor grote ramen of schuifpui

Vouwgordijnen brengen als vanzelf warmte en gezelligheid met zich mee. Lekker knus. Het lijkt dan ook of ze zijn ontwikkeld voor een landelijk interieur met zo’n heerlijke schuifpui of lekker grote ramen.

Als u die combinatie ook voor ogen heeft, kan dat natuurlijk. Wij kunnen vouwgordijnen leveren die 4,40m breed zijn en 3,40m hoog. Dat is een behoorlijk groot oppervlak. Ideaal voor een schuifpui of tuindeuren. Voor erkers adviseren we de speciale erkermodel vouwgordijnen. Mooi en praktisch!

Vouwgordijnen kleuren en rijke stoffen

De vouwgordijnen in ons assortiment kunnen we standaard leveren in veel verschillende kleuren en afwerkingen, inclusief alle RAL-, NCS- of Sikkens kleuren. Wij durven dus wel te zeggen dat er een kleur bijzit die helemaal bij u past.

Voor uw vouwgordijnen kunt u ook kiezen uit een collectie schitterende, kwalitatief hoogstaande stoffen. Denk aan moderne unistoffen en rijke structuurstoffen. Die stoffen zijn allemaal bijzonder qua dessin, structuur en kleur. We hebben een passende vouwgordijn stof voor elk interieur en iedere ruimte.

Inspiratie
Zonnelux


Kom uw vouwgordijnen uitzoeken in onze showroom

Vouwgordijnen zijn een bijzonder sfeervolle vorm van raamdecoratie. We garanderen u dat we vouwgordijnen hebben die passen in elke ruimte en voor elk soort raam. Met onze vouwgordijnen bent u zelf de baas over licht en donker.

Als u interesse hebt in Zonnelux vouwgordijnen, kom dan langs in onze showroom. Het is fijn als u foto’s meeneemt en de maten van de ramen. Wij denken met u mee en geven u een advies dat helemaal past bij uw situatie en uw voorkeuren.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid