LAMELPARKET

De mooiste lamelparket en parketvloeren koopt u bij IPS in Culemborg. Wat voor lamelparket? Die keuze is helemaal aan u, maar wij willen u er graag bij helpen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment lamelparket. Denk daarbij onder meer aan eiken houten vloeren van Solidfloor.


Lamelparket visgraat

Solidfloor lamelparket

Parketvloer of lamelparket?

Steeds vaker bedoelen mensen en bedrijven met het begrip parketvloer een samengestelde vloer en dus lamelparket. Een meerlaags systeem met bijvoorbeeld een eikenhouten toplaag.

Lamelparket is een voortreffelijke vervanger van een massief houten planken vloer. Het heeft vele voordelen en nauwelijks nadelen. Daarom vinden wij het logisch dat steeds meer mensen die graag een houten vloer willen, uiteindelijk kiezen voor lamelparket.

Parketvloer eiken

Solidfloor Specials Hand Scraped Caucasus

Wat is lamelparket?

Het is een vraag die mensen ons vaak stellen. Wat is lamelparket? Lamelparket is een houten vloer die bestaat uit een toplaag van massief hout en een onderlaag van ander hout. Andere benamingen zijn meerlaagsparket of tweelaags parket.

De lagen worden in een fabriek verlijmd en samengeperst tot één houten plank. Het grote voordeel van lamelparket ten opzichte van een massief houten vloer is dat het minimaal werkt onder de juiste omstandigheden.

Wat is lamelparket?

Solidfloor Specials Yuba

Lamelparket eiken

Een vloer van lamelparket eiken is bijzonder populair. Wij snappen dat wel, want voor een relatief vriendelijke prijs haalt u een echt houten vloer in huis. De lamelparket vloeren in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit.

U kunt lamelparket eiken in verschillende afwerkingen en behandelingen krijgen. Als fris licht eikenhout bijvoorbeeld. Het eikenhout kan ook gerookt zijn of dubbel gerookt, dan krijgt u een donkere houten vloer of een antiek houten vloer. Veel is mogelijk.

Lamelparket eiken

Solidfloor Specials Hand Scraped Kinabalu

Lamelparket eiken visgraat

Een goed gelegde lamelparket eiken visgraat vloer is een feest voor het oog. Ooit was het dé vloer voor de Franse adel. Nu is het een uitblinker in elk interieur. Een visgraat vloer leggen vereist vakmanschap. De vloerdelen moeten perfect haaks worden gelegd.

In alle bescheidenheid durven we te zeggen dat wij van IPS dat vakmanschap in huis hebben. Daar staan we om bekend. Al jaren.

Lamelparket eiken visgraat

Solidfloor Specials Border visgraat vloer Chantilly RG

Visgraat vloer past in elk interieur

Een visgraat vloer leggen betekent secuur werken. Steeds in de gaten houden of het gewenste patroon ook daadwerkelijk wordt gevolgd. En als onze specialisten klaar zijn met hun werk en de visgraat vloer zich in alle glorie laat zien… dan slaat de wow-factor met volle kracht toe.

Een lamelparket visgraat vloer past in elk interieur. U hoeft echt geen klassieke woonkamer te hebben. In een moderne omgeving komt een visgraat vloer ook uitermate goed tot zijn recht.


Eiken Hongaarse punt lamelparket

Eiken Hongaarse punt Chantilly Solidfloor

Hongaarse punt lamelparket

Een Hongaarse punt lijkt op een visgraat vloer. Alleen worden in dit geval de vloerdelen in een hoek van 45 graden of 60 graden gelegd. Het patroon van de vloeren is puntiger, meer V-vormig, met strakke lijnen.

U haalt hiermee een vloer in huis met een verfrissend patroon, die in vele opzichten bijzonder is. Het heet trouwens Hongaarse punt omdat het de lievelingsvloer was van prinses Elizabeth van Hongarije die leefde in de 13e eeuw.


Eiken lamelparket en vloerverwarming

Solidfloor Specials Hand Scraped Arctic

Lamelparket vloerverwarming

Wilt u graag een houten vloer op vloerverwarming? Dan is het goed om te weten dat de meeste mensen in zo’n geval kiezen voor een lamelparket vloer. Lamelparket met vloerverwarming is een gouden combinatie. Het past uitstekend bij elkaar.

Eiken lamelparket werkt minimaal, wat wil zeggen dat het minimaal uitzet of krimpt onder invloed van warmte of kou. Tegelijkertijd is eikenhout een goede geleider van warmte. Als u een passende vloer zoekt voor bij uw vloerverwarming is eiken lamelparket dus een zeer goede keuze.

Houten vloer op vloerverwarming

Solidfloor Specials Treated Planks Eiffel

Parketvloer op vloerverwarming

Solidfloor Heat vloeren voor vloerverwarming


Lamelparket kopen en laten leggen

Solidfloor Specials Treated Planks Windsor

Lamelparket kopen en laten leggen

Onze zeer ervaren parketleggers zijn echte vaklui en kunnen elke soort parketvloer leggen. Dat vakmanschap zie je meteen. Ze houden rekening met alle mogelijke variabelen om ervoor te zorgen dat uw parketvloer het stralende middelpunt van een ruimte wordt. Uiteraard gaan ze pas weg als de afwerking perfect is en alles netjes is opgeruimd.

Parketvloer kopen en laten leggen

Solidfloor Specials Deep Brushed Mount Cook

Lamelparket merken

Wij van IPS kennen allerlei merken lamelparket. Voor ons assortiment hebben we een keuze gemaakt voor enkele merken die topkwaliteit leveren. We kunnen schitterende lamelparket vloeren leveren in verschillende kleuren en in diverse designs. U wilt een perfecte lamelparket vloer, wij hebben een compleet assortiment.


Solidfloor lamelparket

Solidfloor lamelparket is al meer dan honderd jaar sterk in houten vloeren. IPS verkoopt en legt het lamelparket van dit bedrijf graag, omdat het pure kwaliteitsproducten zijn. Solidfloor geeft op veel vloeren 25 jaar garantie.

Of uw voorkeur nou uitgaat naar modern wonen, naar een klassiek interieur of naar landelijk wonen, maakt niet uit. Bij IPS vindt u gegarandeerd een Solidfloor lamelparket vloer die helemaal aansluit bij uw persoonlijkheid.

Solidfloor lamelparket Wallis

Solidfloor Specials Wallis

De kwaliteit van Solidfloor lamelparket

De kwaliteit van Solidfloor lamelparket blijkt onder meer uit het feit dat de vloeren verkrijgbaar zijn in verschillende bewerkingen. Zo maken hand geschraapte planken elke vloer uniek. Het zorgt voor een subtiele glooiing. Prachtig als er zacht zonlicht over strijkt. De vloeren hebben ook uitgeboende knoesten wat een krachtig 3D-effect geeft.

Solidfloor vloeren uit de Distressed-serie zijn kunstmatig verouderd. Het oogt alsof uw nieuwe vloer al generaties lang meegaat. Scheurtjes en knoesten zijn zodanig bewerkt dat het geheel een doorleefd, rustiek uiterlijk krijgt.

Solidfloor parketvloer Studio Piet Boon

Solidfloor Originals collectie

Wij waarderen het tijdloze karakter van de parketvloeren uit de Originals collectie van Solidfloor. Ze hebben namen als Solidfloor Desert, Solidfloor Oceans, Solidfloor Glacier en Solidfloor Forest.

Het gaat om bijzondere topvloeren die verkrijgbaar zijn in vele verschillende maten en diverse kleuren. Zodoende is er altijd een vloer die past bij uw specifieke wensen.

Solidfloor TONE by Piet Boon
Solidfloor TONE

Solidfloor Specials collectie

De Specials collectie van Solidfloor is… heel speciaal. Het gaat om superieure lamelparket vloeren die allerlei behandelingen hebben ondergaan om er nog mooier uit te zien, om nog meer kwaliteit te bieden. En om heel lang mee te gaan.

We kunnen ze ook leveren met verschillende patronen. Zo is er de Solidfloor Specials collectie visgraat vloer, Solidfloor Hongaarse punt en Solidfloor strokenvloer.

Solidfloor Specials

Solidfloor Specials visgraat vloer Louvre NG

Solidfloor in onze showroom

Bent u benieuwd naar alle vloeren van Solidfloor, neem dan contact op met de specialisten van IPS. Of loop binnen in onze showroom. We nemen alle tijd om u uitgebreid voor te lichten.

Solidfloor in onze IPS showroom Culemborg

Solidfloor is verkrijgbaar bij IPS in Culemborg

Solidfloor houten vloer kopen bij IPS Culemborg

Solidfloor Specials houten vloer Veneto


Kom uw houten vloer uitzoeken in onze showroom!

We weten het: het aantal verschillende houten vloeren is enorm groot. Als u gaat voor lamelparket is het aantal designs, kleuren, afwerkingen en collecties heel divers.

U vraagt zich wellicht af: welke keuze moet ik maken? Ons antwoord: u staat er niet alleen voor. De vloerenspecialisten van IPS helpen u graag. Zeker weten dat we samen een vloer voor u vinden. Een parketvloer die precies past bij uw woning, bij uw interieur en bij uw persoonlijkheid.

Wilt u een afspraak maken? Het team van IPS maakt graag tijd voor u vrij.

Mail onsBel ons


IPS

Textielweg 18D - B
4104 AM   Culemborg
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 16.00
Vrijdag 09.00 - 16.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Buiten openingstijden op afspraak

contact

+31 345 514953
info@ipsculemborg.nl

© Copyright IPS | Privacybeleid